Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Ορφανίδης στο Larnakaonline: «Προδοτική η στάση τους, φτηνές δικαιολογίες – Ο κόσμος του ΔΗΚΟ θα τους απαντήσει»
Ορφανίδης στο Larnakaonline: «Προδοτική η στάση τους, φτηνές δικαιολογίες – Ο κόσμος του ΔΗΚΟ θα τους απαντήσει»

Ορφανίδης στο Larnakaonline: «Προδοτική η στάση τους, φτηνές δικαιολογίες – Ο κόσμος του ΔΗΚΟ θα τους απαντήσει»

Αλυσιδωτές αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι τελευταίες εξελίξεις στο ΔΗΚΟ. Το Larnakaonline επικοινώνησε με τον μοναδικό πλέον βουλευτή του Δημοκρατικού Κόμματος στην Λάρνακα, Χρίστο Ορφανίδη, ο οποίος μίλησε για προδοσία όσων αποχώρησαν και πολλά άλλα που θα συζητηθούν.

«Είναι λυπηρό αυτό το οποίο συνέβη όμως τα ερωτηματικά παραμένουν αναπάντητα για τον χρόνο τον οποίο επέλεξαν να κάνουν αυτό οι πρώην συναγωνιστές», μας σχολίασε στην αρχική του τοποθέτηση γεμάτο πικρία.

Για το γεγονός ότι οι ίδιοι τονίζουν ότι συνεχίζουν να υπηρετούν τα ιδεώδη του ΔΗΚΟ, πρόσθεσε: «Πως μπορούν όταν είναι εκτός και όταν έχουν πει οι ίδιοι ότι αποχωρούν. Τα πιστεύω του Δημοκρατικού κόμματος αυτοί τα έχουν παραχαράξει, δεν έχουν καμία δικαιολογία. Ήταν απόντες στις τελευταίες εκλογικές μάχες τις οποίες έδιδε το ΔΗΚΟ. Ο κόσμος του ΔΗΚΟ αυτό δεν το ξεχνά. Η ανοχή η οποία επέδειξε η ηγεσία του ΔΗΚΟ απέναντι τους, αντί να την δουν από τη θετική πλευρά, επιχειρούν να προκαλέσουν ζημιά. Γνωρίζουμε ότι πίσω από αυτή την ενέργεια κρύβονται άλλοι αλλότριοι λόγοι και είναι φτηνές δικαιολογίες οι εφευρέσεις τους».

Διαβάστε επίσης:
Κεραυνοί Προκοπίου στο Larnakaonline: «Η ηγεσία του ΔΗΚΟ πρόδωσε το λαό – Το ΔΗΚΟ είμαστε εμείς»

Ποιοι είναι αυτοί οι λόγοι;
«Οι ίδιοι γνωρίζουν… Ουδέποτε εξέφρασαν τα τέσσερα στελέχη σε οποιοδήποτε σώμα του ΔΗΚΟ την αντίθεση τους σε οτιδήποτε και κάποιοι εξ αυτών ουδέποτε παρευρέθηκαν σε οποιαδήποτε συνεδρία συλλογικών οργάνων. Αν το έχουν κάνει να παρουσιάσουν ότι εξέφρασαν διαφορετική άποψη, έστω και τώρα μία γραπτή δήλωση τους, ότι εξέφρασαν αυτή τη διαφωνία. Μέσα από τις τάξεις του ΔΗΚΟ και το αξίωμα το οποίο απέκτησαν, εκείνο το οποίο εξυπηρέτησαν με τεράστια επιτυχία ήταν οι προσωπικές φιλοδοξίες τους. Οφείλουν τα μέγιστα στο ΔΗΚΟ για την ανάδειξη τους στα αξιώματα τα οποία έχουν βρεθεί και χωρίς το ΔΗΚΟ κάποιοι εξ αυτών δεν θα μπορούσαν να αποκτήσουν αυτά τα οποία απέκτησαν».

Για το αν θεωρεί ότι έχει πληγεί το ΔΗΚΟ από την αποχώρηση τους, σχολίασε: «Ο κόσμος του ΔΗΚΟ θα τους δώσει την απάντηση στις προσεχείς εκλογές. Θεωρώ την πράξη τους προδοτική και η αποστασία τους τον συγκεκριμένο μήνα θυμίζει κάτι από το παρελθόν…».

Send this to a friend