Home ΛΑΡΝΑΚΑ Επίσκεψη της ηγεσίας του Ο.Κ.Υπ.Υ. στο νέο Κέντρο Υγείας Αθηένου
Επίσκεψη της ηγεσίας του Ο.Κ.Υπ.Υ. στο νέο Κέντρο Υγείας Αθηένου

Επίσκεψη της ηγεσίας του Ο.Κ.Υπ.Υ. στο νέο Κέντρο Υγείας Αθηένου

Ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (Ο.Κ.Υπ.Υ.) κ. Χρίστος Λοϊζίδης, μαζί με τον αντιπρόεδρο του Οργανισμού κ. Χαράλαμπο Χαριλάου και τον Εκτελεστικό Διευθυντή των Νοσοκομείων Λάρνακας – Αμμοχώστου κ. Γιώργο Καροτσάκη, επισκέφθηκαν την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020 το νέο Κέντρο Υγείας Αθηένου το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στον Ιούλιο 2020.

Τους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς, μαζί με τη Δημοτικό Σύμβουλο κ. Μάρω Παπουή, στην παρουσία του βουλευτή Λάρνακας κ. Γιώργου Προκοπίου ο οποίος διευθέτησε την επίσκεψη και στον οποίο ο Δήμαρχος Αθηένου εξέφρασε τις ευχαριστίες του.

Ο Αρχιτέκτονας του ΄Εργου κ. Ζαννέττος ξενάγησε όλους στους χώρους του νέου Κέντρου Υγείας και εξήγησε τη χρήση του κάθε χώρου, σύμφωνα με τα σχέδια της Σύμβασης.

Ο Δήμαρχος Αθηένου εξέφρασε προς την ηγεσία του Ο.Κ.Υπ.Υ. τη θέληση του Δήμου Αθηένου, των Οργανωμένων Φορέων του Δήμου και των κατοίκων, όπως το Κέντρο με τη λειτουργία του στεγάσει τις διάφορες ειδικότητες ιατρών που υπάρχουν στον Δήμο, ώστε να καταστεί ένα ιατρικό κέντρο από το οποίο θα εξυπηρετούνται οι δημότες, αλλά και οι κάτοικοι των γύρω περιοχών.  Παράλληλα ζήτησε τη λειτουργία μόνιμου σταθμού ασθενοφόρου, ώστε να σταματήσουν να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές, σ’  αυτή την ακριτική περιοχή, ενώ αυτός θα μπορεί να εξυπηρετεί και τις κοντινές στον Δήμο περιοχές.

Η ηγεσία του Ο.Κ.Υπ.Υ. ανέλαβε να μελετήσει με θετικότητα τις εισηγήσεις του Δημάρχου, τονίζοντας ότι παράλληλα θα πρέπει να βρεθούν και χρήσεις που θα καταστήσουν το Κέντρο λειτουργικά βιώσιμο.

Ο Δήμαρχος υποσχέθηκε να συνεργασθεί με τον Ο.Κ.Υπ.Υ., ώστε το Κέντρο να τεθεί σε χρήσεις που να εξυπηρετήσει τους δημότες, αλλά να καταστεί και λειτουργικά βιώσιμο.

Send this to a friend