Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν δύο άτομα για τρία κιλά μαριχουάνας καταζητείται τρίτο
Συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν δύο άτομα για τρία κιλά μαριχουάνας  καταζητείται τρίτο

Συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν δύο άτομα για τρία κιλά μαριχουάνας καταζητείται τρίτο

Κοντραμπάντο μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών από τη Λεμεσό προς την πρωτεύουσα πιστεύει ότι απέτρεψε η ΥΚΑΝ με τη σύλληψη δύο υπόπτων. Η κατασχεθείσα ποσότητα ξεπερνά τα τρία κιλά μαριχουάνας και πιστεύεται ότι προοριζόταν για την εγχώρια αγορά.

Νωρίς το βράδυ της Κυριακής, λίγο μετά τις 7.30μ.μ., μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, παρά την Χοιροκοιτία, αυτοκίνητο που οδηγούσε 50χρονος, από τη Λευκωσία, ο οποίος είναι γνωστός στην Αστυνομία από παλαιότερες υποθέσεις ναρκωτικών. Έ

πειτα από έρευνα που διενεργήθηκε στο όχημά του, εντοπίστηκαν στο χώρο αποσκευών ένα νάιλον σακούλι που περιείχε τρία κιλά και 136 γραμμάρια μαριχουάνας. Ο 50χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Στα πλαίσια διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία κι εναντίον 48χρονου, από τη Λεμεσό, ο οποίος συνελήφθη χθες τα ξημερώματα. Μέλη της ΥΚΑΝ ερεύνησαν τις οικίες των δύο συλληφθέντων και στο σπίτι του 50χρονου εντόπισαν δύο φυτά κάνναβης και άλλα τεκμήρια, τα οποία παρέλαβαν για εξετάσεις.

Στην κατοικία του 48χρονου εντοπίστηκαν επίσης διάφορα τεκμήρια, τα οποία πιστεύεται ότι σχετίζονται με την υπό διερεύνηση υπόθεση και κατασχέθηκαν.

Οι δύο ύποπτοι οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και προφυλακίστηκαν για τρεις μέρες. Εναντίον τους εξετάζονται αδικήματα κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, εισαγωγής ναρκωτικών και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Η ΥΚΑΝ εξετάζει την προέλευση της μεγάλης ποσότητας μαριχουάνας που κατασχέθηκε.

Για την ίδια υπόθεση καταζητείται και 32χρονος, από τη Λεμεσό, εναντίον του οποίου επίσης προέκυψε μαρτυρία.

Εξάλλου, σε χωριό της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου η ΥΚΑΝ φόρεσε χειροπέδες σε 37χρονο, ο οποίος σ’ ερμάρι της κουζίνας του σπιτιού του είχε κρυμμένο δοχείο με πέραν των 100 γραμμαρίων μαριχουάνας καθώς και μικρότερες ποσότητες άλλων ναρκωτικών ουσιών.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend