Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Συμφωνία διοίκησης με παίκτες
Συμφωνία διοίκησης με παίκτες

Συμφωνία διοίκησης με παίκτες

Η αλληλεκτίμηση και ο σεβασμός που υπάρχει τα τελευταία χρόνια, μεταξύ ποδοσφαιριστών και διοίκησης αποδείχθηκε περίτρανα κατά τη συμφωνία που πέτυχε ο πρόεδρος της ΑΕΚ Άντρος Καραπατάκης με τους παίκτες της ομάδας, όσον αφορά το οικονομικό σκέλος, χωρίς την παρέμβαση οποιονδήποτε τρίτων.

Μιλώντας την Πρωτομαγιά στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου, ο ισχυρός άνδρας των Λαρνακέων δήλωσε ότι η διοίκηση παρουσίασε στους παίκτες την οικονομική κατάσταση του συλλόγου και τους εξήγησε τις πιθανές ζημιές, που θα έχει η ομάδα λόγω του κορωνοιού. «Όλοι οι ποδοσφαιριστές έδειξαν απόλυτη κατανόηση, γι’ αυτό κι έχουμε έλθει σε συμφωνία μαζί τους, η οποία προνοεί ποιες θα είναι οι απολαβές τους σε περίπτωση, που επαναρχίσει το πρωτάθλημα και ποιες θα είναι οι απολαβές τους σε περίπτωση, που διακοπεί το πρωτάθλημα», σημείωσε ο κ. Καραπατάκης.

Η ΑΕΚ είναι η πρώτη ομάδα πρώτης κατηγορίας που ανακοίνωσε συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές της για διακανονισμούς και μειώσεις μισθών εξαιτίας της κρίσης του κορωνοιού. Είτε ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, είτε όχι, η διοίκηση Άντρου Καραπατάκη έχει καταφέρει να τα βρει με τους παίκτες της ομάδα, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά τις εξαιρετικές σχέσεις, που υπάρχουν ανάμεσα σε διοίκηση και ποδοσφαιριστές, καθώς και το γεγονός ότι η διοίκηση την τελευταία πενταετία πληρώνει πάντα στην ώρα της όλους τους ποδοσφαιριστές και τους εργαζομένους στην ομάδα.

Η συμφωνία που έχει πετύχει ο Άντρος Καραπατάκης με τους ποδοσφαιριστές για διακανονισμούς αποδεικνύει, επίσης, το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια, ενώ, όπως πληροφορούμαστε, σημαντικό ρόλο στη συμφωνία αυτή διαδραμάτισε και η θετική επιρροή του αρχηγού Ιβάν Τρισκόφσκι.

Παράλληλα, αποδείχθηκε για πολλοστή φορά πως η διοίκηση Καραπατάκη έχει την ικανότητα να πείθει τους ποδοσφαιριστές, αφού τους έγινε λεπτομερής παρουσίαση όλων των στοιχείων αναφορικά με την οικονομική κατάσταση του σωματείου εξαιτίας της κρίσης, γεγονός που υποχρέωσε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να επιδείξουν σεβασμό και κατανόηση σε σχέση με τα δύσκολα οικονομικά δεδομένα που προέκυψαν μετά την διακοπή του πρωταθλήματος.

Ναι στην επανέναρξη

———————————

Ο Άντρος Καραπατάκης επανέλαβε την επίσημη θέση της ΑΕΚ για επανέναρξη της αγωνιστικής περιόδου και ολοκλήρωσή της εντός αγωνιστικών χώρων. «Έχουμε τη διαχρονική θέση ότι ο πρωταθλητής και οι εκπρόσωποί μας στην Ευρώπη θα πρέπει να βγαίνουν μέσα στα γήπεδα. Θεωρούμε ότι υπάρχουν όλα τα εχέγγυα στην Κύπρο, ώστε να επαναρχίσει το πρωτάθλημα και να ολοκληρωθεί», δήλωσε ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι στις μικρότερες κατηγορίες και για το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας της πρώτης κατηγορίας το πρωτάθλημα θα μπορούσε να διακοπεί.

Σημείωσε, ωστόσο, πως δεν συντρέχει κανένας λόγος να διακοπεί το πρωτάθλημα για την πρώτη εξάδα της πρώτης κατηγορίας, διότι, όπως εξήγησε, τα σωματεία είναι πιο εύπορα οικονομικά.

Βάσος Βάσου

Send this to a friend