Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Αυτά τα πράγματα μπορείτε να κάνετε στο σπίτι χωρίς οθόνη
Αυτά τα πράγματα μπορείτε να κάνετε στο σπίτι χωρίς οθόνη

Αυτά τα πράγματα μπορείτε να κάνετε στο σπίτι χωρίς οθόνη

Για πολλούς, η κοινωνική αποστασιοποίηση και η καραντίνα, ως μέτρα για την προστασία εξάπλωσης του κορωνοϊού, αποτελούν πραγματικότητα εδώ και αρκετές μέρες.

Όσο όλοι αναζητούμε συμβουλές για το πώς να προσαρμοστούμε στη νέα αυτή καθημερινότητα, είτε με συμβουλές για το πώς να εργαστούμε από το σπίτι, είτε για το πώς να γυμναστούμε ή να ανακαλύψουμε νέα ενδιαφέροντα, είναι αναπόφευκτο πως ο χρόνος που περνάμε στις οθόνες μας αυτή την περίοδο, θα αυξηθεί αρκετά.

Παρακάτω, θα βρείτε μία λίστα με πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι και δεν περιλαμβάνουν οθόνη

Καθαρίστε τις τσάντες σας

Αν ανήκετε σε εκείνες/ους που τείνουν να αλλάζουν τσάντα και να αφήνουν μέσα διάφορα πράγματα που δεν είναι τόσο σημαντικά για καθημερινή χρήση (ή αχρείαστες αποδείξεις και περιτυλίγματα από τσίχλες) είναι μία καλή στιγμή να κάνετε ένα γενικό καθάρισμα στις τσάντες σας.

Καθαρίστε το σπίτι

Μπορεί να μην έχουμε συνειδητοποιήσει τον ερχομό της άνοιξης, λόγω των συνθηκών, αλλά τώρα μπορείτε να κάνετε το λεγόμενο “spring cleaning” και να καθαρίσετε τα πάντα μέσα στο σπίτι.

Κάντε ένα χαλαρωτικό μπάνιο

Αν νιώθατε πως μέχρι τώρα δεν είχατε ποτέ τον χρόνο να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό μπάνιο στη μπανιέρα – όπως αυτά στις ταινίες – τώρα έχετε άπλετο χρόνο να το κάνετε. Γεμίστε τη μπανιέρα, ανάψτε κεριά, βάλτε ήρεμη μουσική και αφεθείτε στις σκέψεις σας.

Φτιάξτε μια λίστα με όλα τα μέρη που θέλετε να ταξιδέψετε

Μπορεί τα ταξίδια σε όλο τον κόσμο να μην είναι εφικτά αυτή τη στιγμή, αλλά μπορείτε να φτιάξετε μία λίστα με όλα τα μέρη που ονειρεύεστε να πάτε, έτσι ώστε να ξεκινήσετε τις ετοιμασίες όταν περάσουν όλα.

Αλλάξτε τη διακόσμηση του σπιτιού

Αν πάντα θέλατε να ανανεώσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας, τώρα είναι μία καλή στιγμή. Αλλάξτε θέση στα έπιπλα, διακοσμήστε αλλιώς τα τραπέζια και τις βιβλιοθήκες, βάλτε φυτά ή δοκιμάστε να αλλάξετε μέχρι και τα χρώματα, αν σας το επιτρέπουν.

Βρείτε παλιές φωτογραφίες

Βγάλτε όλα τα παλιά άλμπουμ από τα ντουλάπια του σπιτιού, που είναι σίγουρα γεμάτα με παλιές αναμνήσεις. Αν νιώσετε δημιουργικοί/ες μπορείτε να φτιάξετε κολάζ και αργότερα να τα βάλετε σε κάδρα, σαν έργα τέχνης.

Επιδιορθώστε ρούχα και αξεσουάρ

Αν έχετε ρούχα ή αξεσουάρ που χρειάζονται επιδιόρθωση (όπως το να ράψετε ένα κουμπί) και δεν τα φορούσατε επειδή δεν είχατε χρόνο να τα επιδιορθώσετε, τώρα μπορείτε να το κάνετε για όλα και να μπορέσετε να τα φορέσετε ξανά.

Πηγή: lifo.gr

Send this to a friend