Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Τον κατάγγειλαν για παραβιάση των περιοστικών μέτρων και αυτός γρονθοκόπησε τον αστυνομικό
Τον κατάγγειλαν για παραβιάση των περιοστικών μέτρων και αυτός γρονθοκόπησε τον αστυνομικό

Τον κατάγγειλαν για παραβιάση των περιοστικών μέτρων και αυτός γρονθοκόπησε τον αστυνομικό

Γρονθοκόπησε αστυνομικό, επειδή κατάγγειλαν τον γιο του, για παραβίαση περιοριστικών μέτρων μετακίνησης για τον κορωνοϊό… Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, σε χωριό της επαρχίας Λάρνακας.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία, γύρω στις 9μ.μ., ανακόπηκε για έλεγχο όχημα που οδηγούσε 19χρονος, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι δεν είχε μαζί του τα απαραίτητα έγγραφα, με αποτέλεσμα να καταγγελθεί και να εκδοθεί εναντίον του εξώδικο πρόστιμο. Στη συνέχεια, ο 19χρονος τηλεφώνησε στον πατέρα του, ηλικίας 52 χρονών, ο οποίος μετέβηκε στο σημείο και άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα και να προκαλεί οχληρία.

Σε κάποια στιγμή, τα πνεύματα οξύνθηκαν, με αποτέλεσμα ο 52χρονος να επιτεθεί εναντίον του αστυνομικού γρονθοκοπώντας τον στο πρόσωπο. Ο οξύθυμος πατέρας συνελήφθη και χθες οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, όπου καταχωρίσθηκε η υπόθεση. Αφού υπέγραψε χρηματική εγγύηση ύψους πέντε χιλιάδων ευρώ, αφέθηκε ελεύθερος και η υπόθεση ορίστηκε για σήμερα (3/4) για έκθεση γεγονότων και ποινή.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου, τέτοιου είδους υποθέσεις καταχωρούνται κι εκδικάζονται άμεσα από το δικαστήριο. Σε μια άλλη περίπτωση, πάλι σε περιοχή της Λάρνακας, στην προσπάθεια αστυνομικών να ανακόψουν όχημα για έλεγχο, ο οδηγός του οχήματος, ηλικίας 45 χρόνων, δεν σταμάτησε στο σήμα του αστυνομικού και ανέπτυξε ταχύτητα με στόχο να αποφύγει τον έλεγχο, θέτοντας ταυτόχρονα σε άμεσο κίνδυνο την ασφάλεια ενός εκ των αστυνομικών. Ακολούθησε καταδίωξη του οχήματος και σύλληψη του 45χρονου, ο οποίος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί στο δικαστήριο στις 8 Απριλίου.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend