Home ΛΑΡΝΑΚΑ Νέα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού από Δήμο Λ/κας
Νέα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού από Δήμο Λ/κας

Νέα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού από Δήμο Λ/κας

Επιπρόσθετα μέτρα πρόληψης της εξάπλωσης του κορωνοιού ανακοίνωσε χθες ο Δήμος Λάρνακας. Πρωτίστως, οι δημότες παρακαλούνται όπως περιορίσουν τις επισκέψεις τους στα γραφεία και στους χώρους του δήμου και αυτές να γίνονται μόνο για επείγουσες περιπτώσεις.

Ο Δήμαρχος θα συνεχίσει να δέχεται επισκέψεις δημοτών κάθε Παρασκευή, αλλά μόνο για πολύ σοβαρά ζητήματα. Παράλληλα, περιορίζονται οι συναντήσεις μ’ εξωτερικούς συνεργάτες μέχρι τις 31 Μαρτίου, ενώ οι πολιτικοί γάμοι αναστέλλονται μέχρι τις 22 Μαρτίου.

Η παραλαβή και πληρωμή αιτήσεων για πολεοδομικές και οικοδομικές άδειες καθώς και η εξυπηρέτηση κοινού αναστέλλονται μέχρι τις 20 Μαρτίου.

Αναστέλλεται επίσης η παραλαβή ή η έκδοση αιτήσεων για εξασφάλιση άδειας πώλησης οινοπνευματωδών ποτών και του υγειονομικού πιστοποιητικού.

Το Ανοικτό Σχολείο του Δήμου Λάρνακας αναστέλλει όλα τα προγράμματα του μέχρι και τις 21 Μαρτίου. Επίσης, η Δημοτική Βιβλιοθήκη, η Δημοτική Πινακοθήκη, το Δημοτικό Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το Ίδρυμα Φοίβου Σταυρίδη – Αρχεία Λάρνακας και το Χρυσοστόμειο Ίδρυμα Υπηρεσίες Ενήλικων Δέσπως και Γιώργου Τσινικολά θα παραμείνουν κλειστά για το κοινό μέχρι τις 23 Μαρτίου.

Την ίδια ώρα, οι επισκέψεις στο Δημοτικό Μέλαθρο Ευγηρίας περιορίζονται στο ελάχιστο. Αναστέλλονται, ακόμα, οι εργασίες των Μουσικών Σχημάτων του Δήμου Λάρνακας μέχρι τις 23 Μαρτίου. Υπενθυμίζεται, ότι όλες οι εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες στους δημοτικούς χώρους της Λάρνακας αναβάλλονται μέχρι το τέλος του μήνα.

Όσον αφορά τις πληρωμές για εξόφληση λογαριασμών, αυτές θα γίνονται διαδικτυακά μέσω της JCC και στο Κέντρο Εξυπηρέτησης του Δημότη, στην οδό Ανδρέα Μιαούλη (πάροδος λεωφόρου Μακαρίου). Εξάλλου, οι εξετάσεις για πρόσληψη στον Δήμο Λάρνακας ενός εσωτερικού ελεγκτή, δύο τεχνικών, δύο τροχονόμων κι ενός τεχνικού ηλεκτρολογίας, που ήταν προγραμματισμένες για τις 21 Μαρτίου και δύο λειτουργών δημοτικής υπηρεσίας, που ήταν προγραμματισμένες στις 28 Μαρτίου, αναβάλλονται και θα γίνουν σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες το κοινό μπορεί να καλεί στο τηλέφωνο 24653333 ή να ενημερώνεται από την ιστοσελίδα του Δήμου Λάρνακας www.larnaka.org.cy. Επιστολές και μηνύματα μπορούν ν’ αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

 

Send this to a friend