Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η Hermes Airports διοργανώνει την πρώτη Ημερίδα Καριέρας σήμερα και αύριο, στο χώρο αναχωρήσεων του Αεροδρομίου Λάρνακας, από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 6 το απόγευμα και προσφέρει την ευκαιρία σε άτομα που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο δυναμικό των διάφορων Εταιρειών, που δραστηριοποιούνται στα δύο αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, να μάθουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα επαγγέλματα, αλλά και να κάνουν αίτηση για τις θέσεις εργασίας της επιλογής τους.

Επίσης, κατά την διάρκεια του διημέρου οι ενδιαφερόμενοι, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εταιρικές παρουσιάσεις και να συμμετέχουν σε ξεναγήσεις εντός των χώρων του αεροδρομίου.

 

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας, διοργανώνει, στο «Μουσείο Μέλισσας και Κεντήματος» στον Κάτω Δρυ αύριο Σάββατο από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, εκδήλωση για να καλωσορίσουν την άνοιξη και την άνθιση της Αμυγδαλιάς. Θα γνωρίσουμε 16 συγκεκριμένα είδη κυπριακής αμυγδαλιάς και τα χαρακτηριστικά τους. Επίσης θα παρουσιαστούν 16 αντίστοιχες ανθοδέσμες αμυγδαλιάς και θα προσφερθούν εδέσματα από μέλι και αμύγδαλο. Είσοδος ελεύθερη.

 

Επίσης αύριο Σάββατο στις 8:30 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου, παρουσιάζει το «Κυπριακό Πιανιστικό Γκαλά» με έργα των Bach, Mendelssohn και Beethoven.

 

Την Κυριακή ο Γυμναστικός Σύλλογος Κίμων Ξυλοτύμβου πραγματοποιεί τον 35ο Γύρο Ξυλοτύμβου. Τα έσοδα της διοργάνωσης θα ενισχύσουν τον Παγκύπριο Σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

 

Και τέλος οι Γυναίκες της Οράς τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, την Κυριακή στις 9.30 το πρωί στο χώρο του Κέντρου Νεότητας Πετράκης Οράς ετοιμάζουν και προσφέρουν κυπριακό πρόγευμα σε όλο τον κόσμο.

Send this to a friend