Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Real Sociedad vs Valladolid
Real Sociedad vs Valladolid

Real Sociedad vs Valladolid

Real Sociedad

«Όλοι σκεφτόμαστε αυτό το ματς. Είναι ημιτελικός. Οι παίκτες όμως θα πρέπει να πάψουν να το σκέπτονται διαφορετικά δεν θα νικήσουμε στο πρωτάθλημα. Η Βαγιαδολίδ δεν είναι απλή ομάδα. Απαιτεί πολλά από τις αντιπάλους της» ανέφερε ο Ιμανόλ που δείχνουν πόσο υπολογίζουν τον αγώνα! Προέρχεται από σπουδαία νίκη επί της Βαλένθιας με 3-0.

Valladolid

«Περιμένω μια Ρεάλ χωρίς ροτέισον. Το ματς θα είναι περίπλοκο και δύσκολο απέναντι σε μία ομάδα που παίζει εξαιρετικά κυρίως στην έδρα της» ανέφερε ο κόουτς Γκονθάλεθ. Σπουδαίο «τρίποντο» πήρε η Βαγιαδολίδ την περασμένη εβδομάδα στο ντέρμπι παραμονής με την Εσπανιόλ.

*Στον πρώτο γύρο: Βαγιαδολίδ – Σοσιεδάδ 0-0

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ!

Η Meridianbet προσφέρει μία από τις καλύτερες εμπειρίες αθλητικών στοRιχημάτων στον κόσμο με καταπληκτικές προσφορές ζωντανών γεγονότων μέσα από μια συναρπαστική ιστοσελίδα αλλά και το mobile application της.

Εγγραφείτε τώρα στην Meridianbet.com.cy, κάντε την πρώτη σας κατάθεση στον λογαριασμό σας και διεκδικήστε μέχρι και 50 ευρώ μπόνους.

Όταν εφαρμόσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις τότε θα μπορείτε να ζητήσετε το μπόνους σας και θα πιστωθεί στον λογαριασμό σας.

tags:

Send this to a friend