Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Nimes vs Marseille
Nimes vs Marseille

Nimes vs Marseille

Nimes 

Κακό πρόσωπο στον τελευταίο της αγώνα με αντίπαλο την Ρεν. Προηγουμένως είχε ένα σερί τεσσάρων νικών όμως για 1η φορά ύστερα από καιρό έδειξε κακό πρόσωπο. Επιτακτική η ανάγκη να επιστρέψει στις νίκες ειδικότερα στην έδρα της που βγάζει μάτια.  Αρνητικό της Φετινής Νιμ η άμυνα της.

Marseille

Το αήττητο σερί των 14 αγώνων στη Λιγκ 1 τελείωσε με το χειρότερο τρόπο αφού ηττήθηκε με 3-1 εντός από τη Ναντ. Η κούραση των παιχτών ήταν εμφανές. Παραμένει το απόλυτο φαβορί για τη 2η θέση, που οδηγεί απ’ ευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ!

Η Meridianbet προσφέρει μία από τις καλύτερες εμπειρίες αθλητικών στοιχημάτων στον κόσμο με καταπληκτικές προσφορές ζωντανών γεγονότων μέσα από μια συναρπαστική ιστοσελίδα αλλά και το mobile application της.

Εγγραφείτε τώρα στην Meridianbet.com.cy, κάντε την πρώτη σας κατάθεση στον λογαριασμό σας και διεκδικήστε μέχρι και 50 ευρώ μπόνους.

Όταν εφαρμόσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις τότε θα μπορείτε να ζητήσετε το μπόνους σας και θα πιστωθεί στον λογαριασμό σας.

Send this to a friend