Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Αύριο η ποινή του οδηγού που οδηγούσε με πόδια
Αύριο η ποινή του οδηγού που οδηγούσε με πόδια

Αύριο η ποινή του οδηγού που οδηγούσε με πόδια

Την μεγαλύτερη δυνατή επιείκεια ζήτησε από το δικαστήριο ο φορτηγατζής που οδηγούσε… με τα πόδια μεταδίδοντας την πράξη του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο 43χρονος οδηγός, από τη Λεμεσό, παρουσιάστηκε χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες ότι στις 24 Οκτωβρίου 2019 οδηγούσε το φορτηγό του… με τα πόδια (το αδίκημα της αλόγιστης, επικίνδυνης και απερίσκεπτης πράξης), στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, κοντά στην Κοφίνου. Το όχημα ήταν χωρίς πιστοποιητικό ασφαλείας.

Κατά τη χθεσινή διαδικασία αγόρευσης για μετριασμό της ποινής που θα του επιβληθεί, η συνήγορος υπεράσπισης ζήτησε την επιείκεια του δικαστηρίου, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως είναι διαζευγμένος, σπουδάζει δύο παιδιά, συνδράμει οικονομικά και μεταφέρει συχνά συγγενικό του άτομο στο νοσοκομείο επειδή αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Πρόσθεσε, ακόμα, ότι ο 43χρονος έχει λευκό ποινικό μητρώο, αναγνώρισε το λάθος του κι εξέφρασε μεταμέλεια. Ανέφερε ότι σε περίπτωση που του επιβληθεί ποινή φυλάκισης, αυτόματα ο κατηγορούμενος θα χάσει την επαγγελματική του άδεια με ότι αυτό συνεπάγεται.

Η ποινή θα του επιβληθεί αύριο Πέμπτη.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend