Home ΛΑΡΝΑΚΑ Έρχεται το 3ο Χειμερινό Ράλι Ιστορικού Αυτοκινήτου Αθηένου
Έρχεται το 3ο Χειμερινό Ράλι Ιστορικού Αυτοκινήτου Αθηένου

Έρχεται το 3ο Χειμερινό Ράλι Ιστορικού Αυτοκινήτου Αθηένου

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 διοργανώνεται για 3η συνεχή χρονιά, από τη Λέσχη Παλαιών Αυτοκινήτων ΛΕΣΠΑ- ΦΙΠΑ, υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηένου, το 3ο Χειμερινό Ράλι Αθηένου Ιστορικού Αυτοκινήτου, το οποίο και φέτος θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Τα καθαρά έσοδα θα δοθούν στο Συμβούλιο Κοινωνικής Ευημερίας Αθηένου, εις μνήμη της αειμνήστου Μαρίας Θεοδώρου.

Το Ράλι θα έχει ρεκόρ 100 συμμετοχών, σε σύγκριση με 90 συμμετοχές το 2019 και αποτελεί το μεγαλύτερο Ράλι Ιστορικού Αυτοκινήτου που γίνεται στην Κύπρο, ενώ θα καλύψει μια απόσταση περίπου 90 χιλιομέτρων.

Η εκκίνηση θα γίνει από το Καλλινίκειο Δημοτικό Μέγαρο Αθηένου στις 9:45 π.μ., με την παρουσία των αγαπημένων ηθοποιών Έλενας Ευσταθίου και Ζωής Κυπριανού. Ο τερματισμός θα γίνει στο Κωνσταντίνειο Δημοτικό Πάρκο Αθηένου, στην οδό Μιχαήλ Γεωργίου, γύρω  στις  12:15 μ.μ. και τους διαγωνιζόμενους θα υποδεχτεί η αγαπημένη σε όλους Αθηενίτισσα ηθοποιός και σεναριογράφος Χριστιάνα Αρτεμίου. Κατά τον τερματισμό θα παρουσιαστεί και το «αυτοκίνητο έκπληξη», το οποίο αναμένεται να εντυπωσιάσει το κοινό.

Τις διακρίσεις θα απονέμουν ο Δήμαρχος  Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς και εκπρόσωποι της οικογένειας της αείμνηστης Μαρίας Θεοδώρου.

Οι διοργανωτές καλούν τους λάτρεις του παλαιού αυτοκινήτου, αλλά και το ευρύ κοινό, να θαυμάσει τα καλοδιατηρημένα αυτοκίνητα και τις επιδόσεις τους, που αναμένεται να αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Send this to a friend