Home Uncategorized Εκπαιδευτικός όμιλος Alpha Academic Consultants – 20 χρόνια πείρας και εξυπηρέτησης!
Εκπαιδευτικός όμιλος Alpha Academic Consultants – 20 χρόνια πείρας και εξυπηρέτησης!

Εκπαιδευτικός όμιλος Alpha Academic Consultants – 20 χρόνια πείρας και εξυπηρέτησης!

O εκπαιδευτικός όμιλος Alpha Academic Consultants μετρά 20 χρόνια εξυπηρέτησης, η καλύτερη απόδειξη της ποιότητας των υπηρεσίων που προσφέρουμε.
Επαγγελματικός προσανατολισμός σε μαθητές από Γ’ Γυμνασίου. Σωστή καθοδήγηση και παραίνεση του μαθητή να κατευθυνθεί προς τους τομείς που του ταιριάζουν αναλόγως των κλίσεών του. Συμβουλές για επιλογή των σωστών μαθημάτων απο Α’, Β’ και Γ’ Λυκείου ώστε ο μαθητής να μπορεί να διεκδικήσει τις θέσεις που επιθυμεί. Αιτήσεις και εγγραφές σε αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια της επιλογής σας. ∆ιακανονισμός Εστίας. Υπάρχουν ελκυστικά πακέτα προσφορών και υπηρεσιών

Γιατί να μας επιλέξετε;

Εγγυούμαστε στους φοιτητές μας εξασφάλιση θέσης και η εγγύηση μας βρίσκεται στην σωστή προετοιμασία των φοιτητών μας με Foundation Courses, εξετάσεις όπως IELTS ,IMAT ,ειδική προετοιμασία για τις ιατρικές σχολές και ότι αλλό αφορά τις μαθησιακές ικανότητες των υποψήφιων φοιτητών μας.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει η 20ετης μας πείρα με υψηλό επίπεδο υπηρεσιών με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό ,καταρτησμένο με επιστημονική γνώση στον τομέα σπουδών και την συνεχής εκπαίδευση των συμβούλων μας με σεμινάρια τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό όσο και το σημαντικότερο όλων ,την αγάπη για αυτό που κάνουμε. Προσφέρουμε επίσης εβδομαδιαία ενημέρωση για τις αιτήσεις των μαθητών μας ,συχνή τηλεφωνική αλλά και προσωπική επαφή με τους φοιτητές μας ,ουτώς ώστε να είναι πλήρως ενημερωμένοι.

Το επίσημο κέντρο μας είναι το UCAS. Υπάρχει ανεξάρτητο ιδιωτικό γραφείο συμβούλων σπουδών στην Κύπρο και στην Ελλάδα. Γίνεται ξενάγηση στα διάφορα πανεπιστήμια (Ιανουάριο – Φεβρουάριο) πριν κάνουν οι υποψήφιοι φοιτητές μας τις επιλογές τους. Η εγγραφή των φοιτητών σε κάθε πανεπιστήμιο γίνεται αναλόγως των προσόντων και των δυνατοτήτων του κάθε μαθητή.Εξασφαλίζουμε υποτροφίες και μειωμένα δίδακτρα σε πανεπιστήμια που αντιπροσωπεύουμε και καταθέτουμε αιτήσεις και εγγραφές σε αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια της επιλογής σας. Επιπρόσθετα μπορούμε να διευθετήσουμε διακανονισμό για Πανεπιστημική Εστία.

Εξασφαλίζουμε υποτροφίες και μειωμένα δίδακτρα σε πανεπιστήμια που αντιπροσωπεύουμε και καταθέτουμε αιτήσεις και εγγραφές σε αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια της επιλογής σας. Επιπρόσθετα μπορούμε να διευθετήσουμε διακανονισμό για Πανεπιστημική Εστία.
Εξασφαλίζουμε υποτροφίες και μειωμένα δίδακτρα σε πανεπιστήμια που αντιπροσωπεύουμε και καταθέτουμε αιτήσεις και εγγραφές σε αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια της επιλογής σας. Επιπρόσθετα μπορούμε να διευθετήσουμε διακανονισμό για Πανεπιστημική Εστία.

Ευκολύνουμε και οργανώνουμε τις αφίξεις των φοιτητών μας παρέχοντας κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων και ομαδικές αναχωρήσεις καθώς και συνοδεία των φοιτητών μας στην πόλη τους (Σεπτέμβριο). Και δεν σταματάμε εδώ,στόχος μας είναι η συνεχής και προσωπική στήριξη των μαθητών μας.

Επιπλέον καθοδήγηση των πελατών μας σε ότι αφορα τα φοιτητικά δάνεια και άλλες οικονομικές διευκολύνσεις.

Κλείστε τώρα δωρεάν το πρώτο σας ραντεβού.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Παναγιώτης Σεργίου ,Academic Consultant MA, MSc, PGDip, BA

Alpha Academic Consultants

Tηλέφωνο: 99844422

[email protected] www.alphaconsultants.net

Send this to a friend