Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε χθες στην Χοιροκοιτία, όπου τραυματίστηκε 55χρονος αλλοδαπός μαρμαράς,  στο πόδι στην προσπάθεια του να κόψει μάρμαρο με ειδικό μηχάνημα, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες του έφυγε από τα χέρια. Ο 55χρονος που είναι μόνιμος κάτοικος Λεύκαρων, νοσηλεύεται στο Ορθοπεδικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.  

Στη σκηνή εκτός από την Αστυνομία, μετέβησαν και μέλη του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας που άρχισαν έρευνες προκειμένου να διαπιστώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το εργατικό ατύχημα.

 

Εγκληματική οργάνωση που ασχολείται συστηματικά με την εμπορία ναρκωτικών στην πόλη κι επαρχία Λάρνακας εκτιμά ότι εξάρθρωσε η ΥΚΑΝ με τη σύλληψη τεσσάρων προσώπων από τα Λειβάδια, τα Κελιά και την Ορόκλινη, ηλικίας από 52 έως 26 χρόνων έχοντας στην κατοχή τους 1 κιλό κοκαΐνης. Μάλιστα, η σύλληψη του 26χρονου ήταν επεισοδιακή, αφού στην προσπάθεια του να διαφύγει με το αυτοκίνητό του, συγκρούστηκε με υπηρεσιακό όχημα της ΥΚΑΝ.

Και οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας. Οι τρεις από τους υπόπτους προφυλακίστηκαν για έξι μέρες, ενώ ο 52χρονος για δύο μέρες. Εναντίον όλων διερευνώνται αδικήματα που αφορούν συμμετοχή σ’ εγκληματική οργάνωση, συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος και κατοχής ναρκωτικών, με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα. Επίσης όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, σ’ έρευνα που έγινε στην οικία ενός εκ των υπόπτων βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης και μαριχουάνας, το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ, καθώς και άλλα τεκμήρια.

 

 Και τέλος αρχίζει αύριο στη Λάρνακα, το επιτυχημένο πρόγραμμα Δωρεάν Χειμερινών Εμπειριών, που προσφέρεται σε ξένους και ντόπιους επισκέπτες, οι οποίοι διαμένουν σε αδειούχα ξενοδοχειακά καταλύματα της πόλης κι επαρχίας μας.

Το θεσμοθετημένο πλέον πρόγραμμα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί, για όγδοη συνεχή χρονιά, θα διαρκέσει μέχρι την 31η Μαρτίου 2020 και στόχο έχει τον εμπλουτισμό του χειμερινού τουριστικού προϊόντος της Λάρνακας και την ενίσχυση της εμπειρίας του επισκέπτη μέσω της γνωριμίας με τον πολιτισμό και την τοπική παράδοση.

 

 

Send this to a friend