Παιχνίδι για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

*Οι δύο ομάδες διασταύρωσαν για τελευταία φορά τα ξίφη τους τη σεζόν 1993/94 για τα προημιτελικά του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, με την Ίντερ να πανηγυρίζει την πρόκριση με συνολικό σκορ 4-3. Στη συνέχεια έφτασε μέχρι τον τελικό στον οποίο επικράτησε 1-0 της Σάλτσμπουργκ. Για την ιστορία το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Γιονγκ (62′).

*Η Ίντερ γνώρισε την ήττα στις τέσσερις τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις κόντρα σε ομάδα από την Γερμανία. Μία νίκη επί της Βέρντερ Βρέμης (4-0) τον Σεπτέμβριο του 2010 για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί τη μοναδική στις επτά τελευταίες (μία ισοπαλία, πέντε ήττες).

*Στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις, ανεξαρτήτως έδρας, που έδωσε η Ίντερ κόντρα σε ομάδες από την Γερμανία αγνοεί τη νίκη (μία ισοπαλία, πέντε ήττες). Στις εννέα τελευταίες πανηγύρισε μόλις μία νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου (3-2) τον Μάρτιο του 2011 (μία ισοπαλία, επτά ήττες).

*Η Ντόρτμουντ γνώρισε την ήττα στις επτά πρώτες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε κόντρα σε ομάδες από την Ιταλία, ωστόσο βελτίωσε το σχετικό στατιστικό στις εννέα τελευταίες (3-2-4).

Τιπς Ίντερ:

*GG & over 2,5 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της

*Under 2,5 στα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Τίπς Ντόρτμουντ:

*GG & over 2,5 στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Σκόραρε τουλάχιστον δύο φορές στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Επιλέξτε ως μέθοδο πληρωμής για πίστωση του Meridianbet λογαριασμού σας την MuchBetter και λάβετε επιπλέον ποσό ως Μπόνους το 10% της κατάθεσης σας!

Επιλέξτε ως μέθοδο πληρωμής για πίστωση του Meridianbet λογαριασμού σας την MuchBetter, στοιχήματισε και λάβε την αξία του πρώτου σου δελτίου σε Μπόνους.