Παιχνίδι για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Γενικά γεγονότα:

Είναι η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Άγιαξ μετράει τέσσερις ήττες στα τελευταία έξι εντός έδρας ματς κόντρα σε αγγλικές ομάδες (1-1-4). Είναι αήττητος φέτος στην Ευρώπη (4-2-0),  και δεν δέχτηκε γκολ στα τελευταία τέσσερα ματς (όλα νίκες).

Μόλις δύο φορές έχει αναμετρηθεί με ομάδα απ’ την Ολλανδία η Τσέλσι, ήταν τη σεζόν 1999-2000 κόντρα στη Φέγενορντ (2/2 νίκες στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ). Παραμένει αήττητη η Τσέλσι στα τελευταία εννέα εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια (6-3-0).

Άγιαξ Τίπς:

*Πέτυχε από δύο γκολ και πάνω στα 15/17 φετινά του παιχνίδια

*Είναι αήττητος στα 17 φετινά του παιχνίδια (13-4-0).

*Over 2.5 τα 11/16 πρόσφατα παιχνίδια.

*Δέχτηκε μόλις ένα γκολ στα πέντε πρόσφατα παιχνίδια.

Τσέλσι Τίπς

*Μετράει 8/13 Over 2.5 σ’ όλες τις διοργανώσεις.

*Έρχεται από 8/12 G/G ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Δέχτηκε γκολ στα 11/13 φετινά ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Επιλέξτε ως μέθοδο πληρωμής για πίστωση του Meridianbet λογαριασμού σας την MuchBetter και λάβετε επιπλέον ποσό ως Μπόνους το 10% της κατάθεσης σας!

Επιλέξτε ως μέθοδο πληρωμής για πίστωση του Meridianbet λογαριασμού σας την MuchBetter, στοιχήματισε και λάβε την αξία του πρώτου σου δελτίου σε Μπόνους.