Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Ποσότητες ναρκωτικών εντοπίστηκαν στην κατοχή δυο στρατιωτών από μέλη της Ειδικής Ομάδας Αντιμετώπισης Ναρκωτικών της Εθνικής Φρουράς, όταν χθες το πρωί μετέβησαν σε στρατόπεδο της επαρχίας Λάρνακας για έλεγχο.

Κατά τον έλεγχο των εξοδούχων στρατιωτών, οι οποίοι επέστρεφαν στη μονάδα τους, εντόπισαν στην κατοχή 18χρονου στρατιώτη, 59 γραμμάρια κάνναβης και ένα πλαστικό σπαστήρα με ίχνη κάνναβης. Επίσης στην κατοχή δεύτερου στρατιώτη, εντοπίστηκε κάνναβη βάρους 2,68 γραμμαρίων και ένας πλαστικός σπαστήρας με ίχνη κάνναβης. Τα τεκμήρια παραλήφθησαν, ενώ οι δύο στρατιώτες προσήλθαν στα γραφεία της ΥΚΑΝ και ανακρινόμενοι γραπτώς παραδέχθηκαν τη διάπραξη των υπό διερεύνηση αδικημάτων.

Ακολούθως και αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς παραδόθηκαν στις στρατιωτικές αρχές.

 

Ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Σχολικής Εφορίας Λάρνακας κ. Πέτρο Χρυσοστόμου, πραγματοποίησαν επίσκεψη σε Νηπιαγωγεία και Σχολεία Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης. Με σκοπό την καταγραφή και η άμεση επίλυση των προβλημάτων, τα οποία εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του Δήμου αλλά και άλλων, που ο Δήμος Λάρνακας μπορεί να μεταφέρει προς τα αρμόδια Τμήματα για επίλυση τους.

 

Ο Δήμος Λευκάρων σε συνεργασία με την Κινητή Τραπεζική Μονάδα, αρχίζουν σήμερα και κάθε Δευτέρα το πρόγραμμα επισκέψεων της κινητής τραπεζικής μονάδας. Οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 08:30 το πρωί μέχρι τις 11:00 το πρωί στο Δημοτικό Χώρο Στάθμευσης Πάνω Λευκάρων.

 

Και τέλος η Ομάδα  Green  Larnaca,  δεντροφύτεψε τεμάχιο επί της Λεωφόρου Ηνωμένων Εθνών στη Λάρνακα, δημιουργώντας έτσι ακόμα ένα χώρο πρασίνου στην πόλη μας.

 Ο Δήμος Λάρνακας, προέβηκε στην κατασκευή της βασικής υποδομής στο τεμάχιο όπως στο σύστημα ύδρευσης, στο σχεδιασμό του χώρου, μονοπατιού και τοποθέτησε παγκάκια και παράλληλα πρόσφερε τα δέντρα για φύτευση.

Ο Δήμος Λάρνακας ευχαρίστησε την Εθελοντική Ομάδα  Green  Larnaca και ευχήθηκε όπως η ενέργεια αυτή αποτελέσει παράδειγμα και σε άλλες ομάδες που θέλουν να προσφέρουν. Παράλληλα, ο Δήμος της πόλης μας, συνεχίζει την πολιτική του για δημιουργία νέων χώρων πρασίνου οι οποίοι έχουν ήδη εξευρεθεί και θα φυτευθούν στο προσεχές μέλλον.

 

Send this to a friend