Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Γύρω στις 10.20 χθες το πρωί, 66χρονος στην προσπάθεια του να κατέβει από σκάλα από την ταράτσα της οικίας στην βεράντα του μπαλκονιού του πρώτου ορόφου, στην οικία του στην επαρχία Λάρνακας,  κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έπεσε στο πάτωμα του μπαλκονιού από ύψος περίπου δυόμιση μέτρων.

Ο 66χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη πολλαπλά κατάγματα κρανίου, θλάση εγκεφάλου, εγκεφαλική αιμορραγία και κάταγμα σπονδύλου.

Στη συνέχεια, ο 66χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως κρίσιμη.

 

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης σε όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε αυλή αποθήκης στην βιομηχανική περιοχή Αραδίππου. 
Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη ζημιές στον χώρο της μηχανής.
Ελαφριές ζημιές επίσης υπέστησαν και δύο παρακείμενα οχήματα λόγο της ακτινοβολίας και της θερμότητας.
Για την πυρκαγιά ανταποκρίθηκαν δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από τον πυροσβεστικό σταθμό Λάρνακας.
Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν επί τόπου σε συνεργασία με την Αστυνομία και διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω απώλειας καυσίμων από το εμπλεκόμενο στην πυρκαγιά όχημα και επαφής των καυσίμων με θερμά μέταλλα του οχήματος.

Πίσω στους ανακριτές της υπόθεσης, επέστρεψε η Νομική Υπηρεσία τον φάκελο που αφορά τον τραγικό θάνατο του 16χρονου Παναγιώτη Στεφανή τον περασμένο Απρίλιο στους Τρούλλους.

Συγκεκριμένα, η Νομική Υπηρεσία ζητά από τους ανακριτές να προβούν σε μια εξειδικευμένη εξέταση ώστε να διαφανούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου Παναγιώτη και να διαφανεί πέραν πάσης αμφιβολίας, τι πραγματικά συνέβη το μοιραίο βράδυ.

Πάντως μια τέτοια εξέταση συνεπάγεται και μεγάλο κόστος με την Αστυνομία να ζητά διευκρινήσεις ως προς το που θα βρει τα χρήματα για να την κάνει. Παράλληλα ,η Νομική Υπηρεσία ζήτησε από τους ανακριτές της υπόθεσης να υποδείξουν εάν προκύπτει μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένων προσώπων για ποινική δίωξή τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος Παναγιώτης, βρήκε τραγικό θάνατο τα ξημερώματα της Κυριακής 14 Απριλίου, όταν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αθηένου μετέβησαν σε οικία στους Τρούλους,  όπου τον εντόπισαν στην αυλή αναίσθητο.

Την Δευτέρα 15 Απριλίου η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου διενήργησε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 16χρονου και διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του οφείλεται σε ασφυξία συνεπεία εισρόφησης εμεσμάτων.

Μετά το θάνατο του 16χρονου, η οικογένεια του Παναγιώτη Στεφανή κατήγγειλε στις Αρχές, ότι το παιδί τους είχε πέσει αρκετές φορές στο παρελθόν θύμα bulling, ενώ το φως της δημοσιότητας, είδαν τρία βίντεο με τον ανήλικο σε ένα από αυτά, να βρίζει την ομάδα που στήριζε, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί εάν αυτό έγινε μετά από εκφοβισμό άλλων προσώπων ή όχι.

 

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η νεκρώσιμη ακολουθία  του Στέφανου Ζυμπουλάκη και ώρα 3.00 μ.μ., στον Μητροπολιτικό Ναό Λάρνακας.

Ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Βύρας, και εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια και συμπαράσταση προς όλη την οικογένεια του.

Ο Στέφανος Ζυμπουλάκης, ήταν ένας από τους επιφανέστερους δημότες και μια από τις  σπουδαιότερες προσωπικότητες της Αμμοχώστου και της Λάρνακας. Υπηρέτησε πιστά και με σεβασμό τις δυο του μεγάλες αγάπες, τη μουσική και την ποίηση. Επάξια αποκαλέστηκε ο πατέρας της κιθάρας.  Πέραν αυτών, αξιοσημείωτη ήταν και η προσφορά του στην πόλη της Λάρνακας, αφού διετέλεσε για χρόνια Δημοτικός Βιβλιοθηκάριος.

Ο Στέφανος Ζυμπουλάκης απεβίωσε σήμερα 8 Αυγούστου 2019, σε ηλικία 78 χρόνων.

Send this to a friend