Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Το παράπονο του μικρού Λουκά στον Πρόεδρο (βίντεο)
Το παράπονο του μικρού Λουκά στον Πρόεδρο (βίντεο)

Το παράπονο του μικρού Λουκά στον Πρόεδρο (βίντεο)

Με πρωτοβουλία που πήρε ο ίδιος, ο μικρός Λουκάς θέλησε να μιλήσει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, για «αυτοψία» της εφαρμογής του ΓεΣΥ.
Το αγοράκι, το οποίο βρίσκεται σε τροχοκάθισμα, συνάντησε στην έξοδο τον Πρόεδρο και άδραξε την ευκαιρία να του μεταφέρει το παράπονό του, για τους χώρους στάθμευσης.
Όπως ανέφερε στον Πρόεδρο, οι μη δικαιούχοι καταλαμβάνουν τις θέσεις στάθμευσης αναπήρων, με αποτέλεσμα να μη μένει χώρος για τους ανθρώπους που όντως δικαιούνται και χρειάζονται να σταθμεύουν εκεί. Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, μετά από επίμονες ερωτήσεις και σχόλια του μικρού Λουκά, υποσχέθηκε όπως επιλύσει το πρόβλημα.
Σημειώνεται ότι, όπως επεσήμανε η μητέρα του μικρού Λουκά στο philenews, o μικρός εξέφρασε ο ίδιος προσωπικά την επιθυμία να συναντήσει τον Πρόεδρο, προκειμένου να του εκφράσει τη δυσαρέσκειά του.

ΠτΔ: Έχουν δοθεί οδηγίες για αυστηρότερη εποπτεία

Ακολούθως, ο Πρόεδρος επανέλαβε μέσω Twitter, την υπόσχεσή του, ότι δηλαδή δε θα ανεχτεί την έλλειψη ελέγχου ή τιμωρίας όσων παραβιάζουν τα δικαιώματα των ΑμεΑ. Ευχαρίστησε δε τον μικρό Λουκά, ο οποίος μέσα από τις δηλώσεις του φέρνει τον καθένα απέναντι στις ευθύνες του.

Δείτε χαρακτηριστικά:

Send this to a friend