Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Συνελήφθησαν η 20χρονη και ο ανήλικος συνεργάτης της για την ένοπλη ληστεία σε περίπτερο της Λάρνακας
Συνελήφθησαν η 20χρονη και ο ανήλικος συνεργάτης της για την ένοπλη ληστεία σε περίπτερο της Λάρνακας

Συνελήφθησαν η 20χρονη και ο ανήλικος συνεργάτης της για την ένοπλη ληστεία σε περίπτερο της Λάρνακας

Μια 20χρονη, από τη Λάρνακα (ρουμανικής καταγωγής), συνελήφθη και ομολόγησε ότι μαζί με τον ανήλικο Ελληνοκύπριο φίλο της, διέπραξαν την ένοπλη ληστεία τα ξημερώματα της 27ης Μαρτίου, σε περίπτερο της λεωφόρου Αρτέμιδος, στη Λάρνακα, προκειμένου να επιλύσουν τα οικονομικά τους προβλήματα. Η λεία της ληστείας ήταν σχεδόν 500 ευρώ, αλλά παρά την σύλληψη και ομολογία της 20χρονης, εντούτοις τα χρήματα δεν εντοπίστηκαν στην κατοχή της.  Πρόκειται για κοπέλα που για πρώτη φορά απασχολεί την Αστυνομία με τέτοιου είδους υπόθεση.

Χθες, οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και προφυλακίστηκε για οκτώ μέρες. Κατονόμασε τον συνεργάτη της, ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη. Πρόκειται για 17χρονο, από τη Λάρνακα, ο οποίος θα προσαχθεί στο δικαστήριο σήμερα Παρασκευή (5/4). Η ληστεία έγινε στις 4 τα ξημερώματα.

Οι δύο νεαροί, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με φούτερ και κασκόλ, εισήλθαν στο περίπτερο, πρόταξαν μαχαίρι για εκφοβισμό του υπαλλήλου και αφού τον ακινητοποίησαν, άρπαξαν από το ταμείο το ποσό των 480 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

 

Send this to a friend