Home ΛΑΡΝΑΚΑ Δήμος Λάρνακας: Απολογία Γ. Λακκοτρύπη
Δήμος Λάρνακας: Απολογία Γ. Λακκοτρύπη

Δήμος Λάρνακας: Απολογία Γ. Λακκοτρύπη

Λήξαν θεωρείται, τουλάχιστον για τον Δήμο Λάρνακας, το θέμα που προέκυψε με τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Λακκοτρύπη, ο οποίος απολογήθηκε για την ανάρτησή του τις προηγούμενες μέρες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, στην οποία χαρακτήρισε τους κατοίκους της Πάφου «Τουρκόσπορους».

Το Δ.Σ. Λάρνακας σε συνεδρίαση του την περασμένη Πέμπτη (7/3) συζήτησε το θέμα, ενώ ο δήμαρχος Ανδρέας Βύρας ανάγνωσε γραπτή επιστολή του κ. Λακκοτρύπη, με την οποία απολογείται για το συμβάν που θίγει  συμπατριώτες μας.

Σημειώνεται, ότι το δημοτικό συμβούλιο, βάση του Περί Δήμων Νόμου, δεν έχει τη δυνατότητα ή την εξουσία επιβολής οποιασδήποτε τιμωρίας σε οποιοδήποτε μέλος του σώματος.

Παρ’ όλα αυτά το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας, καταδικάζει για ακόμα μια φορά, τη σχετική ανάρτηση του Γ. Λακκοτρύπη και δηλώνει ότι σε καμία περίπτωση η συγκεκριμένη ανάρτηση δεν εκφράζει ή εκπροσωπεί τον δήμο, το δημοτικό συμβούλιο ή τους δημότες της Λάρνακας.

«Το δημοτικό συμβούλιο επισημαίνει ότι τα μέλη του, ως εκλελεγμένοι εκπρόσωποι της Λάρνακας, δεν πρέπει ν’ αγνοούν ότι οι πράξεις ή τοποθετήσεις τους έχουν αντίκτυπο σε ολόκληρη τη πόλη και πρέπει να είναι διπλά προσεκτικοί σε όλες τις ενέργειες τους», καταλήγει ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend