Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Άρχισαν οι εργασίες αναβάθμισης και ανακατασκευής καταστημάτων και καφεστιατορίων στο αεροδρόμιο Λάρνακας. Τα έργα αναμένεται να διαρκέσουν 18 μήνες και θα εξελιχθούν σταδιακά.

Η πρώτη φάση πρόκειται να ολοκληρωθεί μέχρι τον Οκτώβριο του 2019.

Με το τέλος των έργων «αναμένεται να παραδοθεί προς χρήση από το επιβατικό κοινό, ένας μοντέρνος ανασχεδιασμένος χώρος. Ο διάδρομος ο οποίος θα καθοδηγεί τους επιβάτες από το τέλος του ελέγχου αποσκευών μέχρι τους εμπορικούς χώρους, θα προσφέρει βέλτιστη διακίνηση των επιβατών με την χρήση επαρκής σήμανσης. Στους καινούριους χώρους θα προστεθούν νέα brands καταστημάτων και καφεστιατορίων που θα ικανοποιήσουν ένα ευρύ φάσμα ταξιδιωτών προσφέροντας μια αναβαθμισμένη ταξιδιωτική εμπειρία».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «οι εργασίες που γίνονται στους χώρους του αεροδρομίου δεν επηρεάζουν την ομαλή λειτουργία του και τη διακίνηση των επιβατών σε αυτό, ενώ θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για μείωση της οποιασδήποτε ταλαιπωρίας ενδέχεται να προκληθεί».

 

Στις 8:00 μ. μ. σήμερα το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο, οι 30οι Παγκύπριοι Σχολικοί Αγώνες Θεάτρου, από το Λύκειο Μακαρίου Γ΄ Λάρνακα με θέμα  «Ειρήνη» του Αριστοφάνη. Σκηνοθεσία: Παναγιώτα Φλωρή. Είσοδος ελεύθερη.

 

Το πρόγραμμα του Δημάρχου της Λάρνακας, κ. Ανδρέα Βύρα, περιλαμβάνει σήμερα, επίσκεψη μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Προδρόμου, στο Γραφείο του, στις 10.00 π. μ. τη συνεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής Κληροδοτήματος Κωστή και Χρυσταλλένης Σάββα, στο Γραφείο Έπαρχου Λάρνακας και στις 4.00 μ. μ. τη Συνεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής.

 

Send this to a friend