Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Η σημερινές εκδηλώσεις της πόλης μας
Η σημερινές εκδηλώσεις της πόλης μας

Η σημερινές εκδηλώσεις της πόλης μας

Εκδήλωση για να εκφράσει ευγνωμοσύνη σε όλους όσοι συνέβαλλαν για την επιτυχή έκβαση του 2ου Radisson Blu Larnaka International Marathon, διοργανώνει η Οργανωτική Επιτροπή του Radisson Blu Larnaka International Marathon, στις 6.00 μ. μ. στο Ξενοδοχείο Radisson Blu.

 

«Σχέσεις γονέων και παιδιών: Χτίζοντας γέφυρες επικοινωνίας, στη διαδρομή της ευτυχίας» είναι ο τίτλος της διάλεξης που αρχίζει στις 7.00 μ. μ. στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Εισηγήτρια θα είναι η Φαίδη Φαίδωνος, Διδάκτωρ Εξελικτικής και Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας, Εκπαιδευτικός Δημοτικής Εκπαίδευσης. Είσοδος ελεύθερη.

 

Το Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων του Δήμου Αραδίππου παρουσιάζει στις  8:00 μ. μ. στο σινεμά Καλλιθέα στην Αραδίππου το Θεατρικό έργο Οι Γαλήνες του Νικόλα Ανδρέα Κουκίδη. Η παράσταση  πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 7ου  Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου.  Συντελεστές του έργου: Σκηνοθεσία-Διασκευή: Μαρία Γεωργίου Κρασιά ΣΚΗΝΙΚΑ: Ανδρέας Γεωργίου Μουσικές Επιλογές-Χοροκίνηση: Μαρία Γεωργίου Κρασιά Φροντιστίριο: Ελένη Ττακούσιη Υποστήριξη  Ήχου: Αντώνης Ιωσήφ Τεχνικός Σκηνής: Zαχαρίας Κάκκουφας. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

 

«Η Αρκούδα» του Αντόν Τσέχωφ θα παρουσιάσει στις 8.00 μ. μ., στο Δημοτικό Θέατρο το Θέατρο Τσέχωφ από Μέλιχοβο Ρωσίας. Η παράσταση που διοργανώνεται από το  Ρωσικό Πολιτιστικό Κέντρο Λευκωσίας, θα είναι στα ρωσικά με ελληνικούς υπότιτλους. Σκηνοθεσία: Vladimir Baicher. Είσοδος €10 & €5 (παιδιά κάτω των 12 ετών και ανάπηροι).

 

 

Συνάντηση με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κύπρου θα έχει στις 9.00 π. μ. ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας. Θέμα της συνάντησης θα είναι το Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Γραφείο του Πρύτανη στη Λευκωσία.

 

Στο πρόγραμμα του Δήμου Λάρνακας, στις 2.00 μ. μ. θα πραγματοποιηθεί συνεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Νίκου και Δέσποινας Παττίχη στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δήμου Λάρνακας.

 

Send this to a friend