Home ΛΑΡΝΑΚΑ Δείτε τα νέα της Λάρνακας για σήμερα
Δείτε τα νέα της Λάρνακας για σήμερα

Δείτε τα νέα της Λάρνακας για σήμερα

Πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, ευρείας κλίμακας άσκηση έκτακτης ανάγκης, η οποία γίνεται κάθε δύο χρόνια. Η άσκηση, η οποία καθορίζεται από τη διαχειρίστρια εταιρεία Hermes Airports Ltd, με τη συμμετοχή της Πολιτικής Αεροπορίας, έχει ως θέμα τη συντριβή αεροσκάφους, κατά τη διάρκεια της προσγείωσης στον δίαυλο του αεροδρομίου. Συμμετέχουν η Αστυνομία Κύπρου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Πολιτική Αεροπορία, η Διεύθυνση Ασφάλειας Αεροδρομίων, ο Πύργος Ελέγχου, Ιατρικές Υπηρεσίες, η Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, η Πολιτική Άμυνα, αεροπορικές εταιρείες και άλλοι φορείς του αεροδρομίου. Σημειώνεται ότι, κατά τη διάρκεια της άσκησης, δεν θα πραγματοποιούνται πτήσεις. Ως εκ τούτου, λόγω κινητοποίησης όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών, ενημερώνεται το κοινό ότι δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας.

 

Ένταση προκλήθηκε χθες, στο Γραφείο Κοινωνικών Υπηρεσιών, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων στη Λάρνακα. Συγκεκριμένα πάνω από 100 λήπτες επιδομάτων ενοικίων και κουπονιών, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους προέρχονται από διάφορες χώρες της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής, είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα Επαρχιακά Γραφεία των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας και σύμφωνα με Αστυνομικό εκπρόσωπο, σε κάποια στιγμή προκλήθηκε ένταση διότι, κάποιοι από τους λήπτες άρχισαν να λογομαχούν μεταξύ τους, για τη θέση προτεραιότητας και άλλοι να φωνάζουν κατά των Λειτουργών του Γραφείου, διότι θεώρησαν ότι δεν εξυπηρετούνταν άμεσα. Επί τόπου κλήθηκε η Αστυνομία που μετέβη αμέσως επί τόπου και επήλθε η τάξη, χωρίς να προκληθούν ζημιές ή να γίνει οποιαδήποτε σύλληψη.

 

Στις  7:00 το βράδυ στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών με την ευκαιρία του Ζηνώνειου Ελεύθερου Πανεπιστήμιου, θα πραγματοποιηθεί η διάλεξη με θέμα: «Σχέσεις γονέων και παιδιών: Χτίζοντας γέφυρες επικοινωνίας στη διαδρομή της ευτυχίας».

 

Η θεατρική παράσταση «Η Αρκούδα» του Αντόν Τσέχωφ,  θα πραγματοποιηθεί στις 8 το βράδυ στο Δήμοτικό Θέατρο. Διοργανωτής το Ρωσικό Πολιτιστικό Κέντρο Λευκωσίας.

Της Ειρήνης Αντωνίου

Send this to a friend