Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Λάρνακα: Ενώπιον δικαστηρίου ο 34χρονος που σκότωσε τον πατέρα του
Λάρνακα: Ενώπιον δικαστηρίου ο 34χρονος που σκότωσε τον πατέρα του

Λάρνακα: Ενώπιον δικαστηρίου ο 34χρονος που σκότωσε τον πατέρα του

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου θα εμφανιστεί για να απαντήσει στην κατηγορία ανθρωποκτονίας του πατέρα του, που θα του απαγγελθεί, ο 34χρονος αγγλοκύπριος George Steven Ioannou.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της 11ης Απριλίου, ο 34χρονος, που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, και παρακολουθείται από ψυχίατρο διαπληκτίστηκε με τον 62χρονο πατέρα του, μέσα στο σπίτι τους στην Ορόκλινη, όταν ο τελευταίος τον παρότρυνε να πάρει τα φάρμακά του Κατά τη λογομαχία τους ο 34χρονος φέρεται να άρπαξε μαχαίρι και να κατάφερε φονικά χτυπήματα στο σώμα του άτυχου 62χρονου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην Αστυνομία η γιαγιά, σε κάποια στιγμή γύρω στις δέκα το βράδυ γιος και πατέρας άρχισαν να συζητούν για το εάν ο 34χρονος είχε πάρει τα φάρμακά του. Κατά τη λογομαχία τους ο 34χρονος φέρεται να άρπαξε μαχαίρι και να κατάφερε φονικά χτυπήματα στο σώμα του άτυχου 62χρονου.

Στις 9 Αυγούστου ήταν προγραμματισμένο να απαντήσει στην κατηγορία, ωστόσο, αυτό δεν κατέστη δυνατό. Η υπεράσπιση έθεσε θέμα ότι ο 34χρονος δεν μπορεί να παρακολουθήσει τη διαδικασία και ο Πρόεδρος του Σώματος όρισε την 4η Σεπτεμβρίου ως ημερομηνία για να απαντήσει στην κατηγορία που αντιμετωπίζει. Μέχρι τότε διέταξε όπως ο κατηγορούμενος παραμείνει υπό κράτηση.

Send this to a friend