Home ΛΑΡΝΑΚΑ Εργασίες σε τμήμα της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού στη Λάρνακα
Εργασίες σε τμήμα της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού στη Λάρνακα

Εργασίες σε τμήμα της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού στη Λάρνακα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι,την περίοδο 5 Σεπτεμβρίου – 10 Σεπτεμβρίου, καθημερινά, συμπεριλαμβανομένου και του Σαββατοκύριακου,σε τμήμα της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού, στη συμβολή της με την οδό Παύλου Βαλσασερίδη, στη Λάρνακα,θα γίνονται εργασίες επιδιόρθωσης αγωγού από το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λάρνακας.

Κατά την πιο πάνω περίοδο, τμήμα της λωρίδας κυκλοφορίας της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού, μήκους 200 μ. περίπου με κατεύθυνση από τον κυκλικό κόμβο λιμανιού προς τον κυκλικό κόμβο «Νέας Σαλαμίνας» θα κλείσει μέχρι και τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της Λεωφόρου με την οδό Παύλου Βαλσασερίδη και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας “www.traffic4cyprus.org.cy” στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους

Send this to a friend