Home ΛΑΡΝΑΚΑ Έγινε πανέμορφο και επιβλητικό το Lebay Beach Hotel (πρώην Lenios) στην Ορόκλινη (pics)
Έγινε πανέμορφο και επιβλητικό το Lebay Beach Hotel (πρώην Lenios) στην Ορόκλινη (pics)

Έγινε πανέμορφο και επιβλητικό το Lebay Beach Hotel (πρώην Lenios) στην Ορόκλινη (pics)

Το ξενοδοχείο Lenios Beach που βρίσκεται σε μια εξαιρετική παραλιακή τοποθεσία στη Βορόκληνη και το οποίο ήταν εδώ και χρόνια κλειστό, επαναλειτουργήσε μετά από πλήρη ανακαίνιση που ολοκληρώθηκε στις αρχές Απριλίου.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 48 υπερπολυτελή δωμάτια που προσφέρουν όλες τις ανέσεις, μεταξύ των οποίων δύο πολυτελείς σουίτες και τέσσερα δωμάτια που θα είναι ειδικά διαμορφωμένα για άτομα με αναπηρία.

Το Lebay Beach Hotel  θα καταταγεί ως ξενοδοχείο 3 αστέρων, γεγονός που κρίνεται σημαντικό και από την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας, εφόσον δεν υπάρχουν άλλα παραλιακά ξενοδοχεία αυτής της κατηγορίας στην Περιφέρεια Λάρνακας.

Το ξενοδοχείο προσφέρει ποικίλες επιλογές σε ποτό και φαγητό, τόσο για τους διαμένοντες στο κατάλυμα, όσο και στους λουόμενους της παραλίας. Συγκεκριμένα, θα διαθέτει εστιατόριο κοντά στην παραλία, που θα προσφέρει όλα τα είδη μενού σε μπουφέ και a la carte, ενώ αίσθηση θα προκαλέσει το νέο εστιατόριο στην οροφή (roofgarden) του ξενοδοχείου με εκλεπτυσμένο (fine dining) μενού. Το roofgarden καθώς και οι εξωτερικοί χώροι έχουν διαμορφωθεί για να φιλοξενούν μεγάλες εκδηλώσεις. Επιπρόσθετα, υπάρχουν τέσσερα μπαρ εντός και εκτός του κτιρίου.

 

 

Send this to a friend