Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΛΑΡΝΑΚΑ: Δεύτερη υπόθεση απειλητικών μηνυμάτων – «Τον γιο σου σκοτωμένο μέσα σε σακούλι»
ΛΑΡΝΑΚΑ: Δεύτερη υπόθεση απειλητικών μηνυμάτων – «Τον γιο σου σκοτωμένο μέσα σε σακούλι»

ΛΑΡΝΑΚΑ: Δεύτερη υπόθεση απειλητικών μηνυμάτων – «Τον γιο σου σκοτωμένο μέσα σε σακούλι»

Υπόθεση εκβιασμών και απειλών διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας

Απαιτούσαν από 83χρονο, από τη Λάρνακα, δεκάδες χιλιάδες ευρώ για χρέη του γιου του που έμπλεξε με τοκογλύφους και τον απειλούσαν πως εάν δεν τους ξοφλούσε, θα του έπαιρναν τον γιο του σκοτωμένο μέσα σε σακούλι… Νέα υπόθεση εκβιασμών και απειλών με την εμπλοκή κυκλωμάτων τοκογλυφίας διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας και για διευκόλυνση των ανακρίσεων συνέλαβε τον 38χρονο Ν.Σ., από τα Λειβάδια, ο οποίος οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου και προφυλακίστηκε για τρεις μέρες.

Ο 83χρονος κατάγγειλε ότι τους τελευταίους μήνες δεχόταν διαρκώς απειλές από τον ύποπτο, ο οποίος απαιτούσε να του δώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για χρέος που έχει δημιουργήσει ο γιος του, ο οποίος είχε δανειστεί χρήματα από πρόσωπα στη Λεμεσό. Ο ηλικιωμένος ανέφερε στην Αστυνομία ότι το χρέος του γιου του ήταν 15 χιλιάδες ευρώ και ότι υπό το κράτος φόβου και συνεχών απειλών ήδη έχει δώσει σε άλλο πρόσωπο το ποσό… των 29 χιλιάδων. Εναντίον του προσώπου αυτού σχηματίστηκε ποινική υπόθεση και βρίσκεται υπό εκδίκαση στο δικαστήριο. Τους τελευταίους μήνες, όμως, άρχισε να τον προσεγγίζει ο 38χρονος, ο οποίος του είπε ότι τα χρήματα που είχε δώσει για αποπληρωμή του χρέους του γιου του (δηλαδή τις 29 χιλιάδες) δεν πήγαν στα πρόσωπα που έπρεπε. Γι’ αυτό του ζήτησε άλλα χρήματα, απειλώντας τον πως θα έκανε πολλά κακά στην οικογένειά του και ότι θα σκότωνε τον γιο του. «Θα έχεις πολλές απώλειες», ήταν μία από τις φράσεις που του είπε.

Ο 83χρονος πατέρας, όμως, αρνήθηκε να του δώσει οποιαδήποτε χρήματα. Λίγες μέρες πριν την καταγγελία της υπόθεσης στην Αστυνομία, ο ύποπτος επισκέφθηκε τον παραπονούμενο στην οικία του και όταν ο τελευταίος αρνήθηκε να του δώσει λεφτά, ο ύποπτος τον απείλησε εκ νέου. Την επομένη μέρα, άγνωστος από διερχόμενο αυτοκίνητο έριξε κροτίδα εναντίον της κατοικίας του 83χρονου, ενώ αργότερα διαπιστώθηκε ότι κάποιοι θρυμμάτισαν του ανεμοθώρακες των αυτοκινήτων του ηλικιωμένου πατέρα και του γιου του. Ως εκ τούτου, ο παραπονούμενος κατάγγειλε τον 38χρονο στην Αστυνομία, η οποία και τον συνέλαβε.

Βάσος Βάσου

Send this to a friend