Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Ετοιμαστείτε για μίνι καύσωνα – Θα «κτυπήσει» 35αρι ο υδράργυρος
Ετοιμαστείτε για μίνι καύσωνα – Θα «κτυπήσει» 35αρι ο υδράργυρος

Ετοιμαστείτε για μίνι καύσωνα – Θα «κτυπήσει» 35αρι ο υδράργυρος

Ασθενής χαμηλή πίεση καλύπτει την περιοχή.

Το απόγευμα της Τρίτης 06/06,  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί,  ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3  με 4  Μποφόρ αλλά στα νότια και τοπικά στα νοτιοδυτικά θα πνέουν μέτριοι και παροδικά μέχρι ισχυροί, 4  με 5  Μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Απόψε (06/06) , ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος,  όμως τις αυγινές κυρίως ώρες τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση.  Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί,  ασθενείς, 2  με 3  Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει στους 19  βαθμούς στο εσωτερικό,  στα νότια και στα ανατολικά παράλια και γύρω στους 17  βαθμούς στα δυτικά και βόρεια παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη 7/6,  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί μεταβλητοί,  ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί,  μέτριοι, 4  Μποφόρ.  Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 35  βαθμούς στο εσωτερικό,  στους 30  στα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 28  βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη,  την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος.  Από αργά το απόγευμα της Πέμπτης και μετά στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Πέμπτη και την Παρασκευή και μικρή πτώση το Σάββατο.

Πηγή: tothemaonline

Send this to a friend