Home ΛΑΡΝΑΚΑ Γροθιά στο στομάχι η ανάρτηση του Αποστόλου της Συμμαχίας για το ΓΕΣΥ- «Υπήρξα καρκινοπαθής…»
Γροθιά στο στομάχι η ανάρτηση του Αποστόλου της Συμμαχίας για το ΓΕΣΥ- «Υπήρξα καρκινοπαθής…»

Γροθιά στο στομάχι η ανάρτηση του Αποστόλου της Συμμαχίας για το ΓΕΣΥ- «Υπήρξα καρκινοπαθής…»

Αίσθηση προκάλεσε ο Υπεύθυνος του Πολιτικού Σχεδιασμού της Συμμαχίας Πολιτών,  Ανδρέας Αποστόλου με μία ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο facebook για το ΓΕΣΥ,  που δεν θυμίζει καθόλου την ξύλινη γλώσσα των πολιτικών, αλλά μοιράζεται με τον κόσμο την εμπειρία που πέρασε ως καρκινοπαθής – Ο Απόστολος πριν από έντεκα χρόνια έχασε τη μητέρα του από καρκίνο και εκ τότε η οικογένεια μέσω του Ιδρύματος Χριστίνα Αποστόλου στηρίζει οικονομικά παιδιά και νέους με χρόνιες παθήσεις – O ίδιος αποκαλύπτει σήμερα ότι υπήρξε και αυτός καρκινοπαθής 

Το κείμενο του Αποστόλου:

«Υπήρξα καρκινοπαθής σε μια περίοδο που η οικογένεια μου μπόρεσε να καλύψει την ανεπάρκεια του κράτους.

Γνωρίζω καρκινοπαθείς και άλλους ασθενείς που δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε θεραπείες και εξετάσεις λόγο της ανυπαρξίας Γενικού Σχεδίου Υγείας.

Παρακολουθώντας το παρασκήνιο γύρω από την εφαρμογή του Γενικού Σχεδίου Υγείας αντιλαμβάνομαι γιατί τόσες δεκαετίες δεν μπορούσε να υλοποιηθεί.

Συμφέροντα. Διαχρονικά τα ίδια.

Σήμερα είμαστε ένα βήμα πριν την εφαρμογή του σχεδίου.

Είναι ανήθικο, τη στιγμή που καθημερινά, η ζωή των πολιτών κινδυνεύει λόγω της εξαθλίωσης της δημόσια υγείας, κάποιοι να βάζουν εμπόδια στην υλοποίηση του.

Όσοι στέκονται εμπόδιο έχουν και όνομα και επίθετο και θα έχουν την αποκλειστική ευθύνη αν καταφέρουν να τορπιλίσουν και αυτή την προσπάθεια. Αυτή την φορά όμως δεν θα μείνουν στο απυρόβλητο.

Tο ΓΕΣΥ πρέπει να προχωρήσει. Για αυτό και προσωπικά πέραν και πάνω από τα κόμματα θα στηρίξω την προσπάθεια μέχρι τέλους με κάθε κόστος».

Send this to a friend