Home ΛΑΡΝΑΚΑ O Σκαλιώτης Κώστας Γεωργίου μας μίλησε για το ατύχημα που είχε από έκρηξη κροτίδας – «Μόλις άνοιξα τα μάτια μου έλειπαν τρία δάχτυλα και η μισή μου παλάμη»
O Σκαλιώτης Κώστας Γεωργίου μας μίλησε για το ατύχημα που είχε από έκρηξη κροτίδας – «Μόλις άνοιξα τα μάτια μου έλειπαν τρία δάχτυλα και η μισή μου παλάμη»

O Σκαλιώτης Κώστας Γεωργίου μας μίλησε για το ατύχημα που είχε από έκρηξη κροτίδας – «Μόλις άνοιξα τα μάτια μου έλειπαν τρία δάχτυλα και η μισή μου παλάμη»

Ένα μόνο δευτερόλεπτο είναι αρκετό για να σου αλλάξει τη  ζωή. Δεν είναι έθιμο. Είναι και αυτό μια κακή συνήθεια σαν όλες τις άλλες. Οι κροτίδες δεν μπορούν να σου προσφέρουν κάτι περισσότερο από ένα δυνατό κρότο. Γιάτι χρειάζεται να βάζεις σε κίνδυνο τον εαυτό σου αλλά και τους ανθρώπους γύρω σου απλά και μόνο για να ακούσεις αυτό τον κρότο;

Ένας συμπολίτης μας, ο 25χρονος Κώστας Γεωργίου, υπήρξε θύμα έκρηξης κροτίδας όταν ήταν 13 χρονών. Εδώ και 12 χρόνια ζει την απώλεια τριών δαχτύλων και της μισής παλάμης από το ένα του χέρι.

Στο πιο κάτω βίντεο ο Κώστας διηγείται την ιστορία του όπως ακριβώς την έζησε αλλά και το πώς άλλαξε η ζωή του μετά το ατύχημα.

Χρειάζεται απίστευτο θάρρος και ψυχική δύναμη να μιλήσεις για ένα τόσο λεπτό θέμα και ο Κώστας το έκανε πολλές φορές με απώτερο σκοπό να αποτρέψει την ύπαρξη κι άλλων θυμάτων από τις κροτίδες. Μπράβο και συγχαρητήρια στον συμπολίτη μας για την δύναμη που έχει και ελπίζουμε πως δεν θα υπάρξουν άλλα θύματα αυτού του φαινομένου.

Μαρία Πορφυρίου

*Ευχαριστούμε το  Lush Beach Bar για τη φιλοξενία

Send this to a friend