Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Έτσι θα είναι το Radisson Blu που έρχεται να ανατρέψει τα καθιερωμένα στην πόλη μας (pics)!
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Έτσι θα είναι το Radisson Blu που έρχεται να ανατρέψει τα καθιερωμένα στην πόλη μας (pics)!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Έτσι θα είναι το Radisson Blu που έρχεται να ανατρέψει τα καθιερωμένα στην πόλη μας (pics)!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα έργα του Radisson Blu στην Λάρνακα μιας και οι προετοιμασίες του όλου έργου συνεχίζονται σε πυρετώδεις ρυθμούς.

Όπως σας αποκαλύψαμε και προ μηνών η  ημερομηνία παράδοσης από πλευράς ιδιοκτήτη (JW Pegasus Ltd ) θα γίνει το Νοέμβριο του 2017 και αναμένεται να το ξενοδοχείο να λειτουργήσει Δεκέμβριο του 2017.

Διαβάστε επίσης: Το Radisson Blu Hotel εκτοξεύει τη Λάρνακα (Πέραν των δωματίων για Business, θα δημιουργηθούν μικρό mall, spa και γυμναστήριο(video)!

Η ιστοσελίδα μας εξασφάλισε τα 3D σχέδια της εντυπωσιακής και μεγάλης επένδυσης που θα γίνει κοντά στο λιμάνι Λάρνακας και σας τα παρουσιάζει για να πάρετε μία πρώτη γεύση για το πώς θα είναι:

1 2 3

Το σίγουρο είναι ότι το τελικό προϊόν θα είναι εντυπωσιακό. Οι σχεδιασμοί των εσωτερικών χώρων θα κεντρίζουν το ενδιαφέρον και στο ισόγειο όπου θα υπάρχει το mall με 27 καταστήματα, θα προστεθούν μία καφετέρια και δυο εστιατόρια.

Σε λιγότερο από ένα χρόνο και κάτι λοιπόν το Radisson Blu θα είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του για το κοινό της Κύπρου και όχι μόνο.

Μαρία Πορφυρίου

 

Send this to a friend