Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Για την Λάρνακα των ονείρων μας… «Ένας στόχος χωρίς σχέδιο είναι απλά μια ευχή», Antoin de Saint-Exupéry!
Για την Λάρνακα των ονείρων μας… «Ένας στόχος χωρίς σχέδιο είναι απλά μια ευχή»,  Antoin de Saint-Exupéry!

Για την Λάρνακα των ονείρων μας… «Ένας στόχος χωρίς σχέδιο είναι απλά μια ευχή», Antoin de Saint-Exupéry!

Διοργανωτές Alexander College-Φοιτητική Ένωση

Συμβάλλοντας στην συζήτηση για το παρόν και το μέλλον της πόλης του Ζήνωνα, φοιτητές και νέοι ερωτούν τους υποψήφιους για τη δημαρχία της πόλης της Λάρνακας στις θεματικές ενότητες:

Οικονομική Ανάπτυξη χωρίς Διαφθορά.

Κοινωνική Πολιτική και Ασφάλεια.

Περιβάλλον και Πολιτισμός.

Κανόνες συμμετοχής στην συζήτηση

Οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα να αναπτύξουν τις θέσεις τους για τρία λεπτά συνολικά, για όλες τις θεματικές ενότητες. Οι παρευρισκόμενοι- ακροατήριο θα υποβάλουν σε κάθε θεματική ενότητα ερωτήσεις. Για την καλύτερη κατανομή του χρόνου και την αποτελεσματικότητα της εκδήλωσης, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αποστείλει το ενδιαφέρον του να υποβάλει ερώτηση, την θεματική ενότητα στην οποία επιθυμεί να απευθυνθεί, καθώς και σε ποιόν ή ποιους από τους υποψήφιους μέχρι τις 25 Νοεμβρίου 12:00μμ στην διεύθυνση [email protected] και τίτλο «Για την Λάρνακα των ονείρων μας».

Η ερώτηση θα πρέπει να είναι σαφής και σύντομη χωρίς περιττούς σχολιασμούς ώστε να δοθεί η ευκαιρία για απαντήσεις καθώς και άλλες ερωτήσεις. Ενδεικτικά ο χρόνος υποβολής της ερώτησης δεν πρέπει να ξεπερνά τα τριάντα δευτερόλεπτα. Η συντονίστρια (Σταυριανή Κωνσταντίνου, δημοσιογράφος) έχει δικαίωμα να θέσει περιορισμό στον μέγιστο αριθμό ερωτήσεων ανά θεματική ενότητα καθώς και διευκρινιστικών επερωτήσεων ώστε η συζήτηση να εξελιχθεί για όλα τα θέματα.

Προτεραιότητα θα δοθεί στις ερωτήσεις που θα υποβληθούν γραπτώς μέχρι τις 25 Νοεμβρίου 2016, 12:00μμ. Για κάθε απάντηση, ο ερωτώμενος δεν μπορεί να ξεπερνά τα δύο λεπτά.

Ημερομηνία 28/11/2016

Χώρος Αίθουσα Τελετών Alexander College

Προσέλευση: 6:00μμ-6:20μμ

Διάρκεια Εκδήλωσης 6:30μμ-9:00μμ

Send this to a friend