Home ΛΑΡΝΑΚΑ Πρώτη ανακήρυξη Δημάρχου: Συνεχίζει ο Μάριος Αρμένης στα Λιβάδια…
Πρώτη ανακήρυξη Δημάρχου: Συνεχίζει ο Μάριος Αρμένης στα Λιβάδια…

Πρώτη ανακήρυξη Δημάρχου: Συνεχίζει ο Μάριος Αρμένης στα Λιβάδια…

Η Δημαρχία του Μάριου Αρμένη στα Λιβάδια, την πενταετία που μας πέρασε έχει κριθεί από τους Δημότες του ως επιτυχημένη και για το λόγο αυτό, υποστηρίχθηκε από όλα τα κόμματα και στο Δήμο του δεν υπήρχε ανθυποψήφιος. Έτσι ο Μάριος Αρμένης για δεύτερη πενταετία θα παραμείνει στη θέση του στη θέση του νεοσυσταθέντος Δήμου Λιβαδιών.

Το μεσημέρι ο Μάριος Αρμένης ανακηρύχθηκε και επισήμως Δήμαρχος Λιβαδιών, σε λιτή τελετή, και σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Επάρχου Λάρνακας, όπου είχε γίνει το αδιαχώρητο.  Παρόντες ήταν μέλη της οικογένειας του, φίλοι και πολλοί Δημότες Λιβαδιών.

 Ο κος Αρμένης είχε υποστηριχθεί τις προηγούμενες εκλογές από ΔΗΣΥ ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ. Σε αυτές τις εκλογές υποστηρίχθηκε από όλα τα κόμματα, τα οποία ευχαρίστησε που τον υποστήριξαν. Ο κος Αρμένης και δεσμεύθηκε να αφιερώσει το άπαν των δυνάμεων του στις υπηρεσίες των Δημοτών του.

 Οι ψηφοφόροι των Λιβαδιών θα κληθούν στις 18 Δεκεμβρίου να πάνε στις κάλπες για να εκλέξουν Δημοτικούς Συμβούλους και Σχολικούς Εφόρους.

Send this to a friend