Home ΛΑΡΝΑΚΑ Επαναδιεκδικεί ο Ευάγγελος Ευαγγελίδης
Επαναδιεκδικεί ο Ευάγγελος Ευαγγελίδης

Επαναδιεκδικεί ο Ευάγγελος Ευαγγελίδης

Την απόφασή του να επαναδιεκδικήσει της Δημαρχία Αραδίππου ανακοίνωσε ο νυν Δήμαρχος Ευάγγελος Ευαγγελίδης, τονίζοντας την ανάγκη να συνεχίσει  η Αραδίππου την ανοδική και αναπτυξιακή της πορεία, «με την ενεργό συμμετοχή όλων των δημοτών, ανεξαρτήτως πολιτικής ή κομματικής προέλευσης». Τα τελευταία πέντε χρόνια, αναφέρει ο κ. Ευαγγελίδης, «δουλέψαμε σκληρά για να κάνουμε πράξη το όραμα όλων μας, για έναν σύγχρονο, αποτελεσματικό και οικονομικά εύρωστο Δήμο. Έναν Δήμο που θα εργάζεται αποκλειστικά για την ανάπτυξη της Αραδίππου και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών της».

Η προσπάθεια που καταβάλαμε, συνεχίζει ο δήμαρχος Αραδίππου, δεν ήταν εύκολη. «Οι δυσμενείς οικονομικές συνθήκες και η δραστική μείωση εσόδων, επέβαλαν τον επανασχεδιασμό της αναπτυξιακής μας στρατηγικής. Δεν το βάλαμε κάτω, ούτε χρησιμοποιήσαμε την κρίση ως δικαιολογία για να αθετήσουμε υποσχέσεις και να εγκαταλείψουμε στόχους. Δώσαμε έμφαση στη συνετή διαχείριση των οικονομικών μας, στην καλύτερη οργάνωση και αύξηση της παραγωγικότητας της δημοτικής υπηρεσίας και στη διεκδίκηση έργων από το κράτος και κονδυλίων από ευρωπαϊκά προγράμματα».

Ο κ. Ευαγγελίδης κάνει λόγο για σημαντικά έργα υποδομής που σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν, τα οποία, όπως αναφέρει, επισφραγίζουν την ανοδική πορεία της Αραδίππου. «Στα έργα που ολοκληρώθηκαν ή ολοκληρώνονται σύντομα, περιλαμβάνονται η αναβάθμιση του οδικού δικτύου, η δημιουργία χώρων πρασίνου και ψυχαγωγίας, η ανέγερση πολιτιστικού κέντρου, η αναβάθμιση του δημοτικού αμφιθεάτρου και του ιατρείου κ.ά.».

Σήμερα, αναφέρει ο Δήμαρχος Αραδίππου, βρισκόμαστε ενώπιον νέων ευκαιριών και προκλήσεων. «Καλούμαστε να παραμείνουμε σοβαροί, υπεύθυνοι και διεκδικητικοί στο περιβάλλον που διαμορφώνεται. Για έναν Δήμο παραγωγικό, κοινωνικά αλληλέγγυο και επικεντρωμένο σε έργα ουσίας που θα αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των δημοτών του. Για ένα Δήμο διεκδικητικό στην άντληση κονδυλίων από κρατικές και ευρωπαϊκές πηγές χρηματοδότησης και συνετό στη στόχευση και διαχείριση πόρων, πάντοτε στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του».

Ο κ. Ευαγγελίδης καλεί τους δημότες της Αραδίππου να ανανεώσουν τη συνεργασία τους μαζί του. «Για να θωρακίσουμε», καταλήγει, «όσα μαζί έχουμε επιτύχει και για να διασφαλίσουμε τη συνέχεια της προσπάθειάς μας να ανεβάσουμε την Αραδίππου ακόμα πιο ψηλά».

Πηγή: philenews 

Send this to a friend