Home ΛΑΡΝΑΚΑ Έλεγχοι στις Φοινικούδες!
Έλεγχοι στις Φοινικούδες!

Έλεγχοι στις Φοινικούδες!

Επιτόπου περιοδεία στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων θα πραγματοποιήσουν τις αμέσως επόμενες μέρες αρμόδιοι υπηρεσιακοί λειτουργοί του Δήμου Λάρνακας, με επικεφαλής τον δημαρχεύοντα Πέτρο Χριστοδούλου και εκπροσώπους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Όπως ανέφερε στον «Φ» ο κ. Χριστοδούλου, αντικείμενο της περιοδείας θα είναι  η καταγραφή του βαθμού συμμόρφωσης του κάθε επιχειρηματία ξεχωριστά, ως προς τις υποδείξεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Η προσοχή θα εστιαστεί στην τήρηση των όρων που τέθηκαν για τους διαδρόμους πυρασφάλειας, που προβλέπουν τοποθέτηση ευέλικτων κατασκευών και όχι μόνιμων, ώστε να μπορούν να μετακινηθούν σε μερικά λεπτά σε περίπτωση πυρκαγιάς.
Σύμφωνα με τον κ. Χριστοδούλου, ο Δήμος Λάρνακας είναι αποφασισμένος αυτή τη φορά να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για συμμόρφωση των καταστηματαρχών.

Σημειώνεται ότι πρόσφατα σε σχετικό ρεπορτάζ του «Φ» ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, σε δηλώσεις του στον «Φ» είχε εκφράσει την απαρέσκειά του για το ότι δεν εφαρμόστηκαν προηγούμενες συστάσεις της Πυροσβεστικής.

Πηγή: philenews.com

Send this to a friend