Home ΛΑΡΝΑΚΑ «Μάχες» στη Λάρνακα για μια θέση στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ
«Μάχες» στη Λάρνακα για μια θέση στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ

«Μάχες» στη Λάρνακα για μια θέση στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ

Κάλπες στην Λάρνακα για τον υποψηφιότητα του ΔΗΚΟ απαιτούν οι εν δυνάμει υποψήφιοι του κόμματος. Σε επιστολή τους, καταγγέλλουν ότι ο Αλέξης Μιχαηλίδης
αποτάθηκε γραπτώς στο ΔΗΣΥ για στήριξη και επιλογή του ως υποψήφιου για τη Δημαρχία της Λάρνακας προτού αποφασίσει το κόμμα του.
«Άναψαν τα αίματα» στην πόλη του Ζήνωνα, όπου την διεκδίκηση της Δημαρχίας κάτω από το ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ, διεκδικούν συνολικά οκτώ πρόσωπα.
Την ερχόμενη εβδομάδα δεν αποκλείεται να στηθούν κάλπες, με τους δηκοϊκούς να ψηφίζουν το άτομο που επιθυμούν να δουν στο ψηφοδέλτιο του κόμματος για την Λάρνακα.
Ο Αλέξης Μιχαηλίδης, που όπως είναι γνωστό θα κατέλθει στις εκλογές ως ανεξάρτητος υποψήφιος με την στήριξη του ΔΗΣΥ, ενδεχομένως να δεχτεί την στήριξη και από το ΔΗΚΟ, κάτι που δεν αφήνει καθόλου ικανοποιημένους τους υπόλοιπους υποψήφιους του κόμματος του κ.Παπαδόπουλου.
Ως εκ τούτου, με επιστολή τους οι “επτά” ζητούν από τον Πρόεδρο τους, όπως στηθούν κάλπες στην Λάρνακα για ανάδειξη του προσώπου που θα κατέλθει στις εκλογές.
Αυτούσια η ανακοίνωση:
Θα τηρηθούν οι διαδικασίες
 Σε δήλωσή του στο SigmaLive, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, ανέφερε ότι θα ακολουθηθούν όλες οι διαδικασίες που προνοούνται από το καταστατικό του κόμματος. Ο ίδιος επιβεβαίωσε την εσωτερική εκλογική διαδικασία που αναμένεται να πραγματοποιηθεί για εκλογή του υποψήφιου.
Πηγή: sigmalive.com

Send this to a friend