Home ΛΑΡΝΑΚΑ Επαναδιεκδικεί τη δημαρχία Δρομολαξιάς – Μενεού ο Κύπρος Ανδρονίκου
Επαναδιεκδικεί τη δημαρχία Δρομολαξιάς – Μενεού ο Κύπρος Ανδρονίκου

Επαναδιεκδικεί τη δημαρχία Δρομολαξιάς – Μενεού ο Κύπρος Ανδρονίκου

Την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του για επαναδιεκδίκηση της δημαρχίας Δρομολαξιάς –Μενεού εξήγγειλε με γραπτή ανακοίνωση του ο Κύπρος Ανδρονίκου, διαβεβαιώνοντας πως «παντοτινή δέσμευση του είναι ο σεβασμός προς τον κάθε δημότη, η αγάπη του για τον τόπο, η αφοσίωση στο καθήκον και η εντιμότητά του».

Στην ανακοίνωση ο κ. Ανδρονίκου αναφέρει ότι «ο νεοσύστατος Δήμος Δρομολαξιάς – Μενεού έχει ήδη διανύσει την πρώτη του πενταετία και κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος ως κράτος έχουμε περάσει και περνούμε τη χειρότερη οικονομική κρίση που αντιμετώπισε ποτέ ο τόπος. Ως πρώτος Δήμαρχος και Δημοτικό Συμβούλιο είχαμε να αντιμετωπίσουμε τεράστιες δυσκολίες και προκλήσεις που πηγάζουν κυρίως από την οικονομική δυσπραγία που επήλθε στον τόπο και επέφερε μεγάλες απώλειες εσόδων για το Δήμο και από τη νέα κατάσταση πραγμάτων ως νεοσύστατος Δήμος».

Ως Δήμαρχος, συνεχίζει η ανακοίνωση «εργάστηκα σκληρά, με αφοσίωση, εντιμότητα και ισότιμη αντιμετώπιση όλων των Δημοτών και με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης της θέσης του Δήμαρχου, με αποτέλεσμα ο Δήμος να εδράζεται πλέον σε γερά και στέρεα θεμέλια με τεράστιες προοπτικές. Θέτοντας υπεράνω το συμφέρον των Δημοτών και του Δήμου, αγνοώντας οποιοδήποτε προσωπικό κόστος, προχώρησα στην εξυγίανση της διαχείρισης των οικονομικών καταστάσεων του Δήμου».

Σημειώνεται ακόμα ότι «κατερχόμαστε και σ’ αυτές τις εκλογές, γιατί όσο ποτέ άλλοτε ο Δήμος μας χρειάζεται στιβαρά χέρια, γνώση και ευθύνη ούτως ώστε να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και πρόοδο. Η δική μου ανεξάρτητη υποψηφιότητα απευθύνεται σε όλους τους δημότες ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης. Παντοτινή δέσμευσή μου, ο σεβασμός προς τον κάθε δημότη, η αγάπη μου για τον τόπο, η αφοσίωση στο καθήκον, η εντιμότητά μου και ο στόχος για περαιτέρω ανάπτυξη και ποιοτικότερες υπηρεσίες».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Send this to a friend