Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ VW Crafter: International Van of the Year 2017
VW Crafter: International Van of the Year 2017

VW Crafter: International Van of the Year 2017

[ad_1]

Η Διεθνής Επιτροπή δημοσιογράφων, ειδικών για τα επαγγελματικά οχήματα που προέρχονται από 24 Ευρωπαϊκές χώρες, επέλεξε το νέο VW Crafter ως το καλύτερο φορτηγό μεταφοράς για το έτος 2017.

Το νέο Crafter κέρδισε το βραβείο πριν ακόμα λανσαριστεί, καθώς σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε για να μπορεί να ανταποκριθεί στις επιθυμίες και ανάγκες των πελατών με υψηλές απαιτήσεις μεταφοράς, ενώ διαθέτει πολλές καινοτομίες και συστήματα υποβοήθησης που εστιάζουν στην ασφάλεια και άνεση που προσφέρει στον επαγγελματία οδηγό σε καθημερινή χρήση. 

Ο Dr. Eckhard Scholz, Πρόεδρος της Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα, που παρέλαβε το βραβείο από τον Jarlath Sweeney, Πρόεδρο της Επιτροπής, στο πλαίσιο της Έκθεσης Επαγγελματικών Αυτοκινήτων (ΙΑΑ) που διεξάγεται το διάστημα 22-29 Σεπτεμβρίου 2016, δήλωσε «μετά την περσινή επιτυχία της 6ης γενιάς του Transporter είμαστε στην ευχάριστη θέση να λαμβάνουμε αυτό το ξεχωριστό βραβείο και για το νέο Crafter. Είμαστε πολύ περήφανοι για το νέο μας δημιούργημα καθώς και για την ομάδα μας που δούλεψε σκληρά για να φτιάξει το καλύτερο και μεγαλύτερο φορτηγό μεταφοράς. Αυτό το βραβείο αποδεικνύει όλα τα παραπάνω και αποτελεί μία γερή βάση για ένα επιτυχημένο λανσάρισμα του μοντέλου».

[ad_2]

Πηγή: iefimerida.gr

Send this to a friend