Home ΛΑΡΝΑΚΑ Το νέο περιστατικό πνιγμού, οι μάγκες Σκαλιώτες ναυαγοσώστες και η Επαρχιακή Διοίκηση που είναι για κλάματα (Διαβάστε τι έγινε…)
Το νέο περιστατικό πνιγμού, οι μάγκες Σκαλιώτες ναυαγοσώστες και η Επαρχιακή Διοίκηση που είναι για κλάματα (Διαβάστε τι έγινε…)

Το νέο περιστατικό πνιγμού, οι μάγκες Σκαλιώτες ναυαγοσώστες και η Επαρχιακή Διοίκηση που είναι για κλάματα (Διαβάστε τι έγινε…)

Γύρω  στις  10:00 το πρωί στην περιοχή  Μακένζυ και πιο συγκεκριμένα  μπροστά  από το ξενοδοχείο Flamingo γυναίκα  57 χρόνων, τουρίστρια, έχασε τις αισθήσεις τη ενώ κολυμπούσε.

Οι λουόμενοι την ανέσυραν στη ξηρά  και κατόπιν  ειδοποίησαν τους ναυαγοσώστες, οι οποίοι  βρίσκονταν  εν υπηρεσία στην παραλία Μακένζυ (Πολύδωρος Φιλίππου και Ιάσονας Δημητρίου).

Άμεσα με τη  σειρά τους οι ναυαγοσώστες  κατέφθασαν στην περιοχή  του θύματος (διανύοντας απόσταση 400 μέτρων) έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στο θύμα το οποίο  βρισκόταν  αναίσθητο μέχρι να  φθάσει  το ασθενοφόρο. Το θύμα βρίσκεται σε καταστολή στο νοσοκομείο.

Ας ελπίσουμε ότι  η παρέμβαση των ναυαγοσωστών μας – ηρώων μας –  θα σταθεί  σωτήρια για την άτυχη τουρίστρια.

Μετά  από  παρέμβαση αρκετών  λουομένων της περιοχής,  χαρακτηρίζουν αδικαιολόγητη και ντροπιαστική  την στάση των αρμοδίων της Επαρχιακής Διοίκησης να παρέχουν στην περιοχή  Μακένζυ( ακτίνας περίπου 2 χιλιομέτρων) δύο μόνο ναυαγοσώστες και  ΧΩΡΙΣ σωστικό  μέσο.

Να σημειώσουμε ότι είναι το τρίτο σοβαρό  περιστατικό  αυτή  την καλοκαιρινή  περίοδο στη συγκεκριμένη  περιοχή.

Υ.Γ. Εμείς προειδοποιήσαμε προ μηνών (διαβάστε πιο κάτω) αλλά «Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα…»

Εδώ και τώρα ναυαγοσωστικός πύργος μπροστά από το «Flamingo», πριν θρηνήσουμε άλλα θύματα…

 

Send this to a friend