Home ΛΑΡΝΑΚΑ Μετά το Beach Volley, το… Beach Tennis στη Λάρνακα!
Μετά το Beach Volley, το… Beach Tennis στη Λάρνακα!

Μετά το Beach Volley, το… Beach Tennis στη Λάρνακα!

Μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Volley U19 που ολοκληρώθηκε μ’ επιτυχία την Κυριακή, σειρά παίρνουν τα διεθνή τουρνουά παράκτιας αντισφαίρισης (Beach Tennis) και το Παγκόσμιο Τουρνουά Αντισφαίρισης U18, που είναι προγραμματισμένα τον Αύγουστο στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, μεταξύ 12-14 του μήνα θα διεξαχθούν δύο διεθνή τουρνουά παράκτιας αντισφαίρισης (Beach Tennis), ανδρών και γυναικών, με τη συμμετοχή περίπου 28 ομάδων από την Κύπρο και το εξωτερικό, στα υφιστάμενα γήπεδα της παραλίας των Φοινικούδων. Ήδη, έχουν δηλώσει συμμετοχή ομάδες από το Ισραήλ, την Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Ρωσία. Τα διεθνή τουρνουά διοργανώνονται από τον Όμιλο Παράκτιας Αντισφαίρισης Λάρνακας (Larnaka Beach Tennis Club). Επιπλέον, την Κυριακή 14 του μήνα θα διοργανωθεί παγκύπριο τουρνουά Beach Volley U15, με στόχο την προώθηση του αθλήματος της παράκτιας αντισφαίρισης στα παιδιά νεαρής ηλικίας. Το τουρνουά αυτό συνδιοργανώνεται από τη Λέσχη Λάιονς Σαλίνα.

Εξάλλου, μεταξύ 22-27 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά το Παγκόσμιο Τουρνουά Αντισφαίρισης U18 (Larnaka Jounior Cup) στα γήπεδα του τοπικού ομίλου αντισφαίρισης, στην οδό Κιλκίς. Όπως πληροφορούμαστε, ήδη οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 150, στην πλειοψηφία τους ξένοι αντισφαιριστές από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι όλοι οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στις διεθνείς διοργανώσεις αντισφαίρισης που θα πραγματοποιηθούν αυτό το μήνα θα διαμένουν σε ξενοδοχεία της Λάρνακας, ενισχύοντας την ξενοδοχειακή βιομηχανία της πόλης και παράλληλα τον αθλητικό τουρισμό. Να σημειωθεί, ότι τον ερχόμενο Οκτώβριο (8-9/10) θα πραγματοποιηθούν στη Λάρνακα διεθνείς κολυμβητικοί αγώνες ανοικτής θαλάσσης με τη συμμετοχή πέραν των 100 αθλητών από διάφορες χώρες.

 

Send this to a friend