Home ΛΑΡΝΑΚΑ Κουστουμαρισμένος ο Λουρουτζιάτης στο δικαστήριο – Με αθλητικά ο Βέργας!
Κουστουμαρισμένος ο Λουρουτζιάτης στο δικαστήριο – Με αθλητικά ο Βέργας!

Κουστουμαρισμένος ο Λουρουτζιάτης στο δικαστήριο – Με αθλητικά ο Βέργας!

Ενώπιον του Μονίμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας παρουσιάστηκαν την Τετάρτη (15/06) οι 13 ύποπτοι για το σκάνδαλο των ΧΥΤΑ – ΧΥΤΥ, ανάμεσα τους και οι πρώην Δήμαρχοι Λάρνακας και Πάφου, Α.Λουρουτζιάτης και Σ.Βέργας, αντίστοιχα

Ως ThemaOnline παρευρεθήκαμε στη διαδικασία και… δεν μπορούμε να αντισταθούμε στον πειρασμό και να μην σχολιάσουμε τα όσα είδαμε και καταγράψαμε. 

Ανάμεσα στους 13 ύποπτους βρίσκονται και γνωστά πρόσωπα, τα οποία διετέλεσαν δήμαρχοι όπως ο Σάββας Βέργας και ο Ανδρέας Λουρουτζιάτης.  

Πριν αρχίσει η διαδικασία, οι κατηγορούμενοι ήταν εκτός της αίθουσας, με τον Ανδρέα Λουρουτζιάτη να είναι κουστουμαρισμένος, να έχει στο χέρι του τυλιγμένο κομποσκοίνι (ροζάριο) και να μετράει τους κόμπους έναν ενάν. Ήταν σκεπτικός και αμίλητος, ενώ σε κάποια στιγμή συνομιλούσε με άλλο πρόσωπο.

Από την άλλη, ο Σάββας Βέργας, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης στις Κεντρικές Φύλακες για το σκάνδαλο του ΣΑΠΑ, ήρθε ντυμένος απλά, φορώντας τα αθλητικά του παπούτσια, το τζινάκι του και ένα απλό πουκαμισάκι!

Ο Βέργας ήταν πολύ διαφορετικός από άλλες φορές, το βλέμμα του απλανές τόσο εκτός της αίθουσας όσο και εντός.  Αξύριστος με τις άσπρες τρίχες στα γένια του να είναι εμφανείς στο πρόσωπο του.

Η αρχική διαδικασία τέλειωσε και ο Βέργας μαζί με τον Μαληκκίδη, πέρασαν σε αίθουσα που υπάρχουν κελιά, για να μεταφερθούν αργότερα σε νέα αίθουσα όπου κατατέθηκε το νέο κατηγορητήριο.

Μερικές φορές η ζωή τα φέρνει έτσι ώστε, αυτοί που κάποτε βρίσκονταν στα  μεγαλεία να βρεθούν πίσω τα σίδερα της φυλακής… Τα σχόλια δικά σας.

Πηγή: http://www.tothemaonline.com/

Send this to a friend