Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Το «ΟΠΑΠ 3×3» μεταφέρεται στην Λάρνακα!
Το «ΟΠΑΠ 3×3» μεταφέρεται στην Λάρνακα!

Το «ΟΠΑΠ 3×3» μεταφέρεται στην Λάρνακα!

Η Λάρνακα ετοιμάζεται να φορέσει τα καλά της και να υποδεχτεί την μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του καλοκαιριού, το «ΟΠΑΠ 3×3». Από τις 9 μέχρι τις 10 Ιουλίου, ο παραλιακός δρόμος των Φοινικούδων θα φιλοξενήσει για δεύτερη διαδοχική χρονιά την διοργάνωση.

Οι αγώνες θα ξεκινούν και στις δύο ημέρες από τις 16:00 και θα διαρκούν μέχρι τις 21:30 το βράδυ. Αυτή θα είναι η δεύτερη διοργάνωση «ΟΠΑΠ 3×3» που πραγματοποιείται φέτος, με την πρώτη να έχει πραγματοποιηθεί στην Πάφο μεταξύ 4 και 5 Ιουνίου.

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, αναμένεται όπως χιλιάδες κόσμου θα δώσουν το παρόν τους στον κεντρικό παραλιακό δρόμο της Λάρνακας κατά την διάρκεια του διημέρου, για να παρακολουθήσουν από κοντά συναρπαστικές αναμετρήσεις, και άλλα πολλά!

Θυμίζουμε πως και για την φετινή περίοδο –όπως και πέρσι- ισχύει ειδική βαθμολογία, που ξεκίνησε από το «Πάφος ΟΠΑΠ 3×3». Σε αυτή την βαθμολογία οι ομάδες που αγωνίζονται στα «ΟΠΑΠ 3×3» μαζεύουν πόντους, και η πρώτη ομάδα παγκύπρια μέσα από τις τρεις διοργανώσεις, θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο εξωτερικό το ερχόμενο καλοκαίρι στο «3×3 Bucharest Challenger», με όλα τα έξοδα να είναι πληρωμένα.

Το «Λάρνακα ΟΠΑΠ 3×3» συνδιοργανώνεται από την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, την ΟΠΑΠ Κύπρου, τον Δήμο Λάρνακας και το σωματείο Ζήνωνας. Στους αθλητές του 3×3 δίνει φτερά το Red Bull Energy Drink. Χορηγοί της διοργάνωσης είναι οι Anastasiou Awards, Presse Café και LEGEA. Χορηγοί επικοινωνίας οι ιστοσελίδες Balla.com.cy και CyprusBasket.net και χορηγός μετάδοσης η ιστοσελίδα AlfaSports.TV.

Οι ομάδες θα χωριστούν στις εξής κατηγορίες στο «Πάφος ΟΠΑΠ 3x3:

A) Ανδρών, 16 ομάδες: Η κάθε ομάδα ανδρών έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει μέχρι δύο καλαθοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’ κατηγορίας ανδρών την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

B) Παίδων, 16 ομάδες: Άντρες ηλικίας κάτω των 16 ετών, γεννηθέντες 2000 και εντεύθεν.

Γ) Γυναίκες, 8 ομάδες: Η κάθε ομάδα γυναικών έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει απεριόριστο αριθμό καλαθοσφαιριστριών που αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’ κατηγορίας γυναικών την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν, μπορούν να το κάνουν online μέσω της ιστοσελίδας www.basketball.org.cy. Το ποσό που πρέπει να πληρωθεί για την εγγραφή μίας ομάδας έχει οριστεί στα 60 ευρώ μαζί με στολές, ενώ όσες ομάδες έχουν αθλητικό υλικό από προηγούμενες διοργανώσεις 3×3, τότε θα μπορούν να εγγραφούν με 30 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στο τηλέφωνο 22-449830.

Πηγή:themasports.com

Send this to a friend