Home ΛΑΡΝΑΚΑ Τελεσίγραφο για επιχειρηματίες στο Μακένζι!
Τελεσίγραφο για επιχειρηματίες στο Μακένζι!

Τελεσίγραφο για επιχειρηματίες στο Μακένζι!

Άμεση υπήρξε, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες μας, η αντίδραση του δημαρχεύοντος Λάρνακας στις καταγγελίες και δημοσιεύματα, για επιχειρηματίες στις Φοινικούδες που επεκτείνουν αυθαίρετα τα υποστατικά τους στο παραλιακό μέτωπο Φοινικούδων, καταπατώντας ακόμα και αυτές τις ζώνες πυρασφάλειας που ζητά για λόγους ασφαλείας η Πυροσβεστική Υπηρεσία (εκτός των δημόσιων άλλων χώρων στο παραλιακό μέτωπο, που επίσης κατακρατούν παράνομα).

Ο κ. Πέτρος Χριστοδούλου ζήτησε προχθές από την αρμόδια Υπηρεσία του δήμου να τον ενημερώσει γραπτώς με λεπτομερή κατάλογο, για όλες αυτές τις περιπτώσεις. Ο αντιδήμαρχος σκοπεύει να ενημερώσει όλους αυτούς τους επιχειρηματίες ότι εάν μέχρι την επόμενη προθεσμία ανανέωσης των αδειών λειτουργίας των υποστατικών τους, δεν έχουν συμμορφωθεί στα νόμιμα πλαίσια που τους έχουν υποδειχθεί, τότε απλώς ο δήμος δεν θα τους ανανεώσει τις άδειες τους.

Σημειώνεται ότι η κατάληψη των ζωνών πυρασφάλειας στις Φοινικούδες αποτελεί ίσως τον πιο μεγάλο κίνδυνο που διατρέχει η περιοχή, αφού σε περίπτωση πυρκαγιάς σε κάποιο από τα κτήρια της περιοχής τα πυροσβεστικά οχήματα θα έχουν να αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα για να προσεγγίσουν.

Send this to a friend