Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Επιπλέον 500 τουριστικές κλίνες στη ξενοδοχειακή βιομηχανία της Λάρνακας (Έπονται άλλες έξι μονάδες)!
Επιπλέον 500 τουριστικές κλίνες στη ξενοδοχειακή βιομηχανία της Λάρνακας (Έπονται άλλες έξι μονάδες)!

Επιπλέον 500 τουριστικές κλίνες στη ξενοδοχειακή βιομηχανία της Λάρνακας (Έπονται άλλες έξι μονάδες)!

Με 500 τουριστικές κλίνες επιπλέον ξεκινά τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο η ξενοδοχειακή βιομηχανία της Λάρνακας. Ένα διαχρονικό μειονέκτημα της Λάρνακας, που αφορούσε τον μειωμένο αριθμό τουριστικών κλινών, άρχισε ν’ αμβλύνεται.

Η λειτουργία 16 νέων μονάδων την τελευταία τριετία σ’ όλη την περιφέρεια, με δυναμικό πέραν των 500 συνολικά κλινών, θεωρείται ως η απαρχή για επίλυση του προβλήματος της μειωμένης δυναμικότητας τουριστικών κλινών που ταλάνιζε την τουριστική βιομηχανία της Λάρνακας τα προηγούμενα χρόνια.

Μάλιστα, σύμφωνα με στοιχεία της τοπικής εταιρείας τουριστικής ανάπτυξης και προβολής, τα επόμενα δύο χρόνια πρόκειται να λειτουργήσουν στη Λάρνακα, κυρίως στο κέντρο της πόλης και στην περιοχή Μακένζι, τουλάχιστον άλλες έξι μονάδες! Οι 16 καινούργιες μονάδες (συμπεριλαμβανομένου και αγροτουριστικών καταλυμάτων) που ήδη έχουν συμπεριληφθεί στο δυναμικό τουριστικών κλινών της Λάρνακας είναι το ξενοδοχείο Ciao Stelio Deluxe Hotel στην ακτή Μακένζι, το Josephine Hotel στο εμπορικό κέντρο, το Lokal Hotel στην περιοχή της εκκλησίας του Αγίου Λαζάρου, ενώ στην ίδια ιστορική περιοχή λειτούργησε και το ξενοδοχείο Opera Hotel. Επίσης, το ξενοδοχείο St. Elena Hotel λειτούργησε πρόσφατα στην περιοχή πίσω από την Αμερικάνικη Ακαδημία Λάρνακας, όπως και το ξενοδοχείο Rise κοντά στο εμπορικό κέντρο, το Costantiana Beach Hotel Apartments στο Μακένζι και το Palatakia Village Houses στην ορεινή κοινότητα του Κάτω Δρυ.

Αγροτουριστικές μονάδες

Επίσης, η Λάρνακα έχει αυξήσει το δυναμικό της και στον τομέα των αγροτουριστικών κλινών, με τη λειτουργία του Modus Vivendi – Loullaki στον Ψεματισμένο, το Charalampos Holiday Cottages στην Καλαβασό καθώς και το Lefkara View και το Ample Places στα Λεύκαρα. Νέες αγροτουριστικές μονάδες λειτούργησαν, ακόμα, στον Ψεματισμένο με την ονομασία Diamanto’s House, το Nature House και το Our House στη Βάβλα καθώς και το Damianou House στη Βάβλα.

 

Send this to a friend