Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΦΟΝΙΚΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Συγκλονιστική μαρτυρία του ιδιοκτήτη της μπυραρίας – «Άδειασε γεμιστήρα, την άλλαξε και συνέχισε να πυροβολεί» (video)!
ΦΟΝΙΚΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Συγκλονιστική μαρτυρία του ιδιοκτήτη της μπυραρίας – «Άδειασε γεμιστήρα, την άλλαξε και συνέχισε να πυροβολεί» (video)!

ΦΟΝΙΚΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Συγκλονιστική μαρτυρία του ιδιοκτήτη της μπυραρίας – «Άδειασε γεμιστήρα, την άλλαξε και συνέχισε να πυροβολεί» (video)!

Συγκλονισμένη είναι η ολόκληρη η Λάρνακα και όχι μόνο μετά από την στυγερή δολοφονία που διαπράχθηκε της Μ. Δευτέρα 25/4, μέσα σε μπυραρία.

Θύμα ήταν ο Πανίκκος Χριστοδούλου ο οποίος δέχτηκε 13 σφαίρες από τον φερόμενο ως θύτη Γιώργο Ξιούρουππα.

Το φονικό σημειώθηκε στις 5:20 τα ξημερώματα αφού πρώτα οι δυο λογομάχησαν. Ο ιδιοκτήτης της μπυραρίας μίλησε δημόσια και με λεπτομέρειες για τα όσα συνέβησαν το μοιραίο πρωινό.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονιστικές λεπτομέρειες και νέες αποκαλύψεις για τον φόνο του γνωστού ως «ο Γιώτης ο Καμαρκώτης»!

Ο τρόπος με τον οποίο ο Ξιούρουππας σκότωσε το θύμα του συγκλονίζει αφού όπως σημειώνει ο ιδιοκτήτης της μπυραρίας «εγώ εμίλουν με κάποιους πελάτες που ήταν να φύουν, είπα τους καληνύχτα, εγύρισα που την άλλη τζαι άκουσα τον πρώτο πυροβολισμό. Μετά εξεκίνησε πυροβολισμούς συνεχώς. Ο δράστης επροσπάθησε να φύει μετά ξανά στράφηκε έβαλε την άλλη γεμιστήρα πάνω τζαι έσυρε του ξανά…»

Δείτε το βίντεο:   

Send this to a friend