Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΤΩΡΑ: Ένταση στο δικαστήριο Λάρνακας: Συγγενείς προπηλάκισαν τον Ξιούρουππα
ΤΩΡΑ: Ένταση στο δικαστήριο Λάρνακας: Συγγενείς προπηλάκισαν τον Ξιούρουππα

ΤΩΡΑ: Ένταση στο δικαστήριο Λάρνακας: Συγγενείς προπηλάκισαν τον Ξιούρουππα

Ξέσπασαν οι συγγενείς του δολοφονηθέντος κατά του Ξιούρουππα – Οδηγήται ενώπιον δικαστηρίου υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας – Προκλήθηκε ένταση με την άφιξη του – Πάνοπλα μέλη της αστυνομίας εντός της αίθουσας

Ένταση προκλήθηκε πριν από λίγο στο δικαστήριο Λάρνακας όπου οδηγήθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο 45χρονος Γιώργος Ξιούρουππας που συνελήφθη για τη στυγερή δολοφονία του 40χρονου Παναγιώτη Χριστοδούλου που διαπράχθηκε το πρωί της Δευτέρας σε μπυραρία στη Λάρνακας.

Από νωρίς το πρωί το δικαστήριο κατέκλισαν οι συγγενείς και φίλοι του δολοφονηθέντος προκειμένου να παρακολουθήσουν την διαδικασία.

Στην θέα του 45χρονου οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε φωνές και φραστικές επιθέσεις εναντίον και τον προπηλάκισαν.

Ωστόσο άμεση ήταν η επέμβαση της αστυνομίας η οποία απομάκρυνε τους οργισμένους συγγενείς και φίλους του δολοφονηθέντος ενώ πάνοπλα μέλη της ΜΜΑΔ βρίσκονται εντός της αίθουσας του δικαστηρίου.

Η αίθουσα του Δικαστηρίου είναι κατάμεστη από συγγενείς του Γιώτη Χριστοδούλου, ενώ όσοι εισήλθαν πέρασαν από εξονυχιστικό έλεγχο.

Υπενθυμίζεται ότι ο ύποπτος μετά τη σύλληψη του παραδέχθηκε τη διάπραξη του εγκλήματος ενώ θύμα και θύτης είχαν ανοιχτούς λογαριασμούς με φόντο τα ναρκωτικά.

Ο Γιώργος Ξιούρουππας απασχόλησε κατ’ επανάληψη την αστυνομία με διάφορες υποθέσεις.

Πηγή: http://cyprustimes.com/

 

Send this to a friend