Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Μετάλλια για την ομάδα μαγείρων του Lush Beach Bar Resto στη Λάρνακα!
Μετάλλια για την ομάδα μαγείρων του Lush Beach Bar Resto στη Λάρνακα!

Μετάλλια για την ομάδα μαγείρων του Lush Beach Bar Resto στη Λάρνακα!

Τις καλύτερες εντυπώσεις  κέρδισε η ομάδα μαγείρων του Lush Beach Bar Resto στον διαγωνισμό που διεξάχθηκε από τον Σύνδεσμο Αρχιμαγείρων Κύπρου.  

Όλη η ομάδα κατάφερε να αποσπάσει μετάλλια σε διάφορες κατηγορίες του διαγωνισμού συμπεριλαμβανομένου και του τίτλου AΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2016 τον οποίο κέρδισε ο Head Chef και συνιδιοκτήτης του Lush  Παντελής Δημοσθένους μαζί με το χρυσό μετάλλιο.

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από τον  Σύνδεσμο Αρχιμαγείρων Κύπρου (ΣΑΚ), ένας επαγγελματικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που σκοπό έχει να ενώσει σεφ και μάγειρες από ολόκληρη την Κύπρο σε μια από κοινού αφοσίωση στην επαγγελματική αριστεία. Ως οργανισμός ο ΣΑΚ αντιπροσωπεύει μια ενιαία φωνή σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική μαγειρική.

Τα μέλη της ομάδας του Lush Βeach Bar Resto και τα βραβεία που κατακτήθηκαν στην κάθε κατηγορία:

Chef Of The Year – Χρυσό μετάλλιο  και τον τίτλο του CHEF OF THE YEAR 2016 για τον Head Chef και συνιδιοκτήτη του Lush Beach Bar Resto στη Λάρνακα Παντελή Δημοσθένους.

Vegetable Carving-Xρυσό μετάλλιο για τον μάγειρα του Lush Beach Bar Resto Pelagio Ambubuyog

Young Chef Of The Year– Χάλκινο μετάλλιο για τον μάγειρα του Lush Beach Bar Resto Χαράλαμπο Σάββα

Pasta And Risotto Dish– Χάλκινο μετάλλιο για τους μάγειρες του Lush Beach Bar Resto Daniel Damyanov Και Ματθαίος Αντρέου.

Το larnakaonline.com.cy συγχαίρει όλη την ομάδα μαγείρων του Lush που κατάφερε να αποσπάσει μετάλλια σε διάφορες κατηγορίες του διαγωνισμού που διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Αρχιμαγείρων Κύπρου.

Send this to a friend