Home ΛΑΡΝΑΚΑ Αποκαλύψεις για το ζεύγος που έκλεβε τραπεζικές θυρίδες: Oι μεροκαματιάρηδες που έγιναν πλούσιοι ταξιδιώτες και με Range Rover… !!!
Αποκαλύψεις για το ζεύγος που έκλεβε τραπεζικές θυρίδες: Oι μεροκαματιάρηδες που έγιναν πλούσιοι ταξιδιώτες και με Range Rover… !!!

Αποκαλύψεις για το ζεύγος που έκλεβε τραπεζικές θυρίδες: Oι μεροκαματιάρηδες που έγιναν πλούσιοι ταξιδιώτες και με Range Rover… !!!

Χλιδάτη ζωή με τη διοργάνωση πάρτι και την εκμίσθωση γνωστών τραγουδιστών, την πραγματοποίηση συχνών ταξιδιών στο εξωτερικό, την αγορά πολυτελών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών καθώς και ακριβών ρούχων έκανε ανδρόγυνο από τη Λάρνακα, το οποίο συνελήφθη σχετικά με την πρωτοφανή υπόθεση κλοπής τεράστιων χρηματικών ποσών και χρυσαφικών από τραπεζικές θυρίδες.

Ύποπτοι είναι ο Μάριος Λοίζου, 37 χρόνων και η σύζυγός του Σωτήρα Γεωργίου, 33 χρόνων, οι οποίοι οδηγήθηκαν σήμερα (29/1) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και προφυλακίστηκαν για οκτώ και τέσσερις μέρες αντίστοιχα μέχρι να συμπληρωθούν οι αστυνομικές ανακρίσεις. Όπως κατέθεσε ο λοχίας του ΤΑΕ Λάρνακας Γιώργος Χαραλάμπους, εναντίον τους εξετάζεται υπόθεση κλοπής ποσού λίγο κάτω από το μισό εκατομμύριο ευρώ και χρυσαφικών και κοσμημάτων συνολικής αξίας 10.000 ευρώ από τραπεζικές θυρίδες της ΣΠΕ Αλληλεγγύης και από υποκατάστημα της Τράπεζας Κύπρου. Τ’ αδικήματα άρχισαν να διαπράττονται από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι πρόσφατα.

Έπειτα από μεγάλο αριθμό καταγγελιών που έγιναν τον τελευταίο χρόνο στο ΤΑΕ Λάρνακας από διάφορους παραπονούμενους, οι οποίοι διατηρούν τραπεζικές θυρίδες στους πιο πάνω τραπεζικούς οργανισμούς, η αστυνομία άρχισε εξετάσεις και διαπίστωσε ότι οι παραβιάσεις των θυρίδων και οι κλοπές έγιναν κατά το χρόνο λειτουργίας των υποκαταστημάτων από πρόσωπο που είχε νόμιμη πρόσβαση στο χώρο των θυρίδων, δηλαδή από κάποιον από τους κατόχους. Περαιτέρω, εξασφαλίστηκε μαρτυρία ότι ο Λοίζου, ενώ είναι πτωχεύσας, είναι το μοναδικό πρόσωπο, μεταξύ των πελατών των δύο τραπεζών, που κατέχει θυρίδα τόσο στην ΣΠΕ Αλληλεγγύης, όσο και στην Τράπεζα Κύπρου. Επίσης, εξασφαλίστηκε μαρτυρία ότι κατά τις επισκέψεις του στις θυρίδες, ο 37χρονος ζήτησε από το προσωπικό των δύο τραπεζών να του παραχωρείται υπερδιπλάσιος χρόνος παραμονής στο δωμάτιο με τις θυρίδες. Δηλαδή, ενώ οι άλλοι κάτοχοι παρέμεναν στο δωμάτιο γύρω στα 8-10 λεπτά, ο ίδιος απαιτούσε περί τα 20 λεπτά κάθε φορά, ενώ πάντοτε μετέφερε μαζί του δύο τσάντες…

Έκλεισε το εργοστάσιο

Η αστυνομία διαπίστωσε, ακόμα, ότι Μάριος Λοίζου κηρύχτηκε πτωχεύσας τον Φεβρουάριο του 2014 και ότι το εργοστάσιο ταπελλογραφίας που διατηρούσε είχε κλείσει. Ο ύποπτος δεν έχει ουσιώδεις και σταθερούς οικονομικούς πόρους. Εναντίον του εκκρεμούν περί τα δέκα εντάλματα προστίμου για το συνολικό ποσό άνω των 10.000 ευρώ. Διαπιστώθηκε, επίσης, ότι ο ύποπτος απέκτησε τις δύο τραπεζικές θυρίδες σε χρόνο που συνάδει με το χρονικό διάστημα διάπραξης των κλοπών.

Ζούσαν πλουσιοπάροχα!

Ο εξεταστής της υπόθεσης είπε στο δικαστήριο ότι ενώ ο Μάριος Λοίζου ήταν πτωχεύσας, κυκλοφορούσε με αυτοκίνητο μάρκας BMW, αξίας 20.000 ευρώ, ενώ η σύζυγός του αγόρασε αυτοκίνητο μάρκας Range Rover, αξίας 30.000 ευρώ. Περαιτέρω, από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι κατά το έτος 2015 το ζευγάρι ξεκίνησε να κάνει… χλιδάτη ζωή χωρίς να έχει εμφανείς πόρους, όπως πάρτι με εκμίσθωση γνωστών τραγουδιστών, ενώ πραγματοποίησαν αρκετά ταξίδια αναψυχής στο εξωτερικό σε συγκεκριμένους προορισμούς, όπου φαίνεται να ξόδεψαν μεγάλα χρηματικά ποσά. Το ανδρόγυνο συνελήφθη, αλλά ανακρινόμενο προφορικά αρνείται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση.

Διαβάστε επίσης: Έγινε το έλα να δεις στην Σ.Π.Ε Αλληλεγγύης το πρωί απέναντι από το K Cineplex: Μετρούσαν όλοι τα λεφτά των θυρίδων τους γιατί …

Send this to a friend