Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ 24 + 1 «αιτίες» που έκαναν όλη την Κύπρο να επισκέπτεται… τη Λάρνακα!!!
24 + 1 «αιτίες» που έκαναν όλη την Κύπρο να επισκέπτεται… τη Λάρνακα!!!

24 + 1 «αιτίες» που έκαναν όλη την Κύπρο να επισκέπτεται… τη Λάρνακα!!!

Με signature cocktail, φαγητό, κρασί και παρεΐστικη ατμόσφαιρα που σε φτιάχνει. 

Θέλεις να βγεις αλλά δεν θέλεις κάτι απλό, χωρίς πολλά-πολλά. Αν είσαι γυναίκα βαριέσαι το ψηλοτάκουνο, όμως, δεν θες να βάλεις και αθλητικά αλλά κάτι ενδιάμεσο που δεν θα σου βγει η ψυχή μέχρι να ετοιμαστείς. Από την άλλη αν είσαι άντρας θες την ησυχία σου, να τα πεις με τον κολλητό χωρίς πολλή βαβούρα, να φας και ένα καλό φαγητό, να πιες μια μπίρα ήσυχα και όμορφα.

Αν είσαι από Λευκωσία και βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια σου προτείνω να πεταχτείς μέχρι τη Λάρνακα που αλλάζει, ομορφαίνει και μας αρέσει. Θα βρεις πολλά καινούργια μαγαζιά με χαλαρή διάθεση και καλή εξυπηρέτηση. Από τη Λαϊκή Γειτονιά, την Κλεάνθη Καλογερά, το Μακένζι μέχρι την πανέμορφη Πιαλέ Πασά, την Πλατεία Ερμού και φυσικά τις Φοινικούδες θα βρεις τα πάντα για φαγητό, καφεδάκι και ποτό.

Εμείς εδώ στο Time Out την είδαμε πιο… χαλαρά τη φάση και επειδή γουστάρουμε τη Λάρνακα ακόμα περισσότερο σου προτείνουμε 12 στέκια να βγεις χαλάρα, να τα πιες, να φας καλά και να κάνεις την πλάκα σου. Διάλεξε και πάρε!

Holy Cow

Το ήρεμο
Η νέα άφιξη στον χώρο της εστίασης στη Λάρνακα που συνδυάζει καφέ, φαγητό και περιβάλλον που βρίσκεται λίγο εκτός του κέντρου της πόλης. Εδώ, μπορείς να καθίσεις με την παρέα σου στην cozy βεράντα του μαγαζιού με τις υπέροχες ξύλινες καρέκλες και τις σειρές με ζαρντινιέρες με φυτά που δίνουν μία ξεχωριστή ομορφιά στον χώρο ή στο γουστόζικο εσωτερικό. Από το μενού μπορείς να επιλέξεις σαλάτα, κρύο και ζεστό σάντουιτς, πληθωρικά μπέργκερ με φρεσκοτηγανισμένες πατάτες, σολομό, νόστιμα πιάτα από μακαρόνια και υπέροχα γλυκά.
(24650114) Αρχ. Μακαρίου Γ΄& Νιγρίτης, Λάρνακα. Δ-Κ 07.00-23.00.

holycow

ΣτοΆνω Κάτω Bistro
Το ατμοσφαιρικό
Άλλη μία νέα άφιξη στην πόλη της Λάρνακας που θα αγαπήσεις. Εδώ θα φας μεσογειακή κουζίνα σε ένα συμπαθητικό, ατμοσφαιρικό χώρο που βρίσκεται στη μικρή στοά στην Ζήνονως Κιτιέως με πολύ καλή εξυπηρέτηση και τιμές. Ένας all day χώρος όπου μπορείς να πιείς τον καφέ σου μαζί με μυρωδάτα, φρεσκοψημένα muffins, να απολαύσεις ένα καλό γεύμα ή να βγεις το βράδυ για φαγητό και κρασάκι, όμορφα και χαλαρά.
(24102449) Ζήνωνος Κιτιέως 112-114, Λάρνακα. Δ-Κ 08.00-01.00.

anokato

Old Market
Το κοκτεϊλάδικο
Αν είσαι πιο εναλλακτικός, αγαπάς την παλιά Λάρνακα, τα κτίσματα του περασμένου αιώνα και τα ψαγμένα κοκτέιλ το Old Market θα γίνει το στέκι σου. Τo απόλυτο gastro & cocktail bar στη ρετουσαρισμένη και γεμάτη ζωντάνια, Λαϊκή Γειτονιά, άλλαξε άρδην τα δεδομένα εστίασης ολάκερης της πόλης του Ζήνωνα. Εδώ θα πιείς τα καλύτερα, ίσως, κοκτέιλ της πόλης και αν πεινάσεις μπορείς να πάρεις κάτι από την σειρά των platters που θα βρεις στο μενού.
(99517699) Κλεάνθη Καλογερά 51, Λαϊκή Γειτονιά, Λάρνακα. Δ-Κ 12.00-02.00.

oldmarket

DSTRKT
Το
talk of the town
Αν και άνοιξε μόλις πριν από μερικές εβδομάδες έγινε αυτόματα talk of the town και έδωσε νέο αέρα στην ανανεωμένη περιοχή της πανέμορφης Πλατείας Ερμού. Εδώ μπορείς να βρεθείς με την παρέα σου καθόλη τη διάρκεια της μέρας για καφέ, φαγητό και ποτό ενώ πιο αργά το βράδι τα ντεσιμπέλ ανεβαίνουν από αγαπημένους Djs.
Πλατεία Ερμού 82, Λάρνακα. Δ-Κ 09.00-02.00.

dstrkt

Barrel House Bar
Το μπιρόβιο κοκτεϊλάδικο
Ρουστίκ μαγαζί που μετακινήθηκε από το παλιό αρχοντικό στην περιοχή Ακαδημίας και εγκαταστάθηκε στη στοά Κίζη, αποτελώντας στέκι για λάτρεις της μπίρας και όχι μόνο. Είναι διακοσμημένο με πέτρα και ξύλο, έχει εναλλακτικό χαρακτήρα και διαθέτει μια αξιόλογη σειρά από διάφορα ποτά και κυρίως μπίρες. Μια καλή ιδανική για να βγεις εκεί χωρίς πολλές σκέψεις.
(99648667) Ερμού 106-108, κατάστημα 9, Στοά Κίζη. Δ-Πεμ & Κυρ 17.00-01.30, Παρ-Σ 17.00-2.00.

barel

Alchemies
Το ντιζαϊνάτο
Αυτό το μαγαζί είναι ακόμη ένας λόγος για να επισκεφτείς τη Λάρνακα για χαλαρή έξοδο και πιο συγκεκριμένα την Πλατεία Ερμού. Κέρδισε τις εντυπώσεις όχι μόνο με την εμφάνισή του, αλλά και λόγω του φαγητού, του wine list, των ποτών και κοκτέιλ του αλλά και της εξυπηρέτησής του. Συμπαθητικό και όμορφο!
(97665555) Πλατεία Ερμού 106-108. Δ-Κ 09.00-02.00.

alchemies

Preserve
To κλασικό
Κλασική πλέον αξία στη νυχτερινή ζωή της Λάρνακας. Βρίσκεται εκεί από το 1997 και έχει περάσει από πολλές και διάφορες φάσεις διατηρώντας όμως το δυναμικό του προφίλ. Διατηρεί την καλή του πελατεία, εξαιτίας της απίστευτης ατμόσφαιρας που δημιουργεί, με εξαιρετικές μουσικές επιλογές, δυνατά events και μια συνέπεια που σε κερδίζει. Μετέτρεψε τη γειτονιά του σε προορισμό που συνεχώς δυναμώνει και του δίνουμε τα εύσημα για αυτό. Ιδανικό για καφέ ή ποτό που αγαπά τα live και την καλή μουσική.
(99659013) Πλατεία Ερμού 91. Δ-Σ 10.00-03.00.

preserve

ReBuke
Το
mainstream
Το πρώην Koo άλλαξε πρόσωπο και όνομα, απέκτησε ένα πιο boho διάκοσμο και έναν γαστρονομικό κατάλογο που ακροβατεί ανάμεσα στις ελληνικές και ασιατικές επιλογές. Εδώ μπορείς να έρθεις από το πρωί για καφέ και να κάτσεις μέχρι το βράδυ διασκεδάζοντας με εμπορική ελληνική και ξένη μουσική.
(24626212) Παραλία Μακένζι. Δ-Κ 10.00-03.00.

48

Καφέ της Χρυσάνθης
Το ρετρό
Η Χρυσάνθη έχει φανατικό κοινό. Κοινό που αγαπά το μαγαζί της, τη διάθεση που επικρατεί εκεί καθώς και τα cakes της. Εμείς την αγαπάμε γενικά, επί του προκειμένου όμως, την αγαπάμε γιατί η ρετρό αίσθηση και η χαλαρή ατμόσφαιρα που δημιουργεί είναι αυτό που χρειαζόμαστε.
(24256262) Νικολάου Ρώσου & Ηφαίστου 1. Δ-Παρ 09.30-23.00. Σ-Κ 09.00-23.30

cafe

Γλυκολέμονο
Το καλαίσθητο
Αν αγαπάς την μπουγάτσα και το γερό πρωινό αυτό θα γίνει το αγαπημένο σου στέκι ειδικά τα πρωινά του σαββατοκύριακου. Αν πάλι πεινάσεις μπορείς να φας δροσερές, πλούσιες σαλάτες, χορταστικά μπέργκερ και να δοκιμάσεις τα διάφορα πιάτα της ημέρας. Αν ψάχνεις χώρο για καφεδάκι και καλό φαγητό το Γλυκιλέμονο θα σε ανταμείψει.

gliko

Café Nero Μακένζι
Το παραθαλάσσιο
Αν θες τη θάλασσα πιάτο μπροστά σου, καλό καφέ και φιλική ατμόσφαιρα η καλύτερή σου επιλογή είναι το Café Nero στη Ακτή Μακένζι. Δεν χρειάζεται να βάλεις τα καλά σου αλλά μόνο την καλύτερή σου διάθεση, την παρέα και έφυγες για καφέ, σάντουιτς, τσιμπήματα και διάφορες λιχουδιές.
Ακτή Μακένζι, Λάρνακα. Δ-Κ 09.00-00.00.

nero

Stories

Από τα νέα hot στέκια στην Κλεάνθη Καλογερά. Πρωί-απόγευμα καφεδάκι, βράδυ live μουσική, κρασάκι, φαγητό και γλυκό για όλα τα γούστα. Η διακόσμησή του κεντρίζει το ενδιαφέρον επειδή πριν από αυτήν… έγινε απίστευτη μελέτη από τον πρωτεργάτη αυτής της ιδέας που δεν είναι άλλος από τον Dj Γιάννη Ανδρέου. To Stories ξυπνάει μνήμες και πολλές ιστορίες και η ονομασία του δεν έγινε καθόλου τυχαία. Ο χρόνος κάνει κύκλους. Σταματά, ξεκινά και πάλι από την αρχή. Έτσι δημιουργούνται ιστορίες. Ιστορίες της ζωής, των ανθρώπων, των δρόμων. Στην συγκεκριμένη γωνιά (βρίσκεται το Stories) o χρόνος σταμάτησε κάπου στην δεκαετία του 60΄ και ξεκίνησε πάλι εδώ… Κλεάνθη Καλογερά και Πιερίδη γωνία…

Κλεάνθη Καλογερά, 99607696

stories

Mukta
Το ψαγμένο
Η Λαϊκή Γειτονιά στη Λάρνακα απέκτησε άλλον ένα γουστόζικο χώρο που μας αρέσει. Μετά από μία πορεία χρόνων στη Λευκωσία το Mukta Caφe ‘n Bar Culture by Guru αναγεννήθηκε στη Λάρνακα. Εδώ θα απολαύσεις εκλεπτυσμένες προτάσεις από μία γκάμα ποτών και κοκτέιλ, ψαγμένα platters, κρασάκι, φαγητό αλλά και μουσικές επιλογές από τους resident Djs της πόλης. Ως «αδελφάκι» της γνωστής αλυσίδας Guru, το Mukta Caφe ‘n Bar Culture by Guru προσφέρει επιλογές φιλοξενίας σε ψηλά και χαμηλά τραπέζια, καναπέδες, και όταν ο καιρός το επιτρέπει, εξωτερικά τραπεζάκια, περιτριγυρισμένα από μια πλούσια παλέτα χρωμάτων.
(99712117) Κλεάνθη Καλογερά 24, Λάρνακα. Δ-Κ 16.00-02.00.

MUKTA

Blue Pine
To κλασσικό pub

Το όνομά του είναι συνώνυμο με τη νυχτερινή ζωή της Λάρνακας. Άνοιξε το 1990 και από τον χώρο αυτό πέρασαν γενιές και γενιές. Μπορείς να το επισκεφθείς καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας, από τις 17.00 μέχρι τις 02.00 περίπου. Στο Blue Pine θα συναντήσεις άτομα διαφόρων ηλικιών με casual ντύσιμο και ευχάριστη διάθεση. Το σίγουρο είναι πως θα περάσεις ωραία! Εδώ, θα ακούσεις διάφορα είδη μουσικής όπως μπλουζ και jazz. Κυρίως, όμως, θα ροκάρεις με παλιές ξένες επιτυχίες.

Μπορείς να απολαύσεις διάφορα γευστικά πιάτα, εμπνευσμένα από την International Cuisine. Οι δροσερές σαλάτες θα σε κερδίσουν, ενώ τα homemade burgers θα σε ξετρελάνουν! Το μενού των ποτών περιλαμβάνει όλα τα γνωστά κρύα και ζεστά beverages. Περιλαμβάνει εξωτερικό και εσωτερικό χώρο και έχει χωρητικότητα γύρω στα 300 άτομα περίπου. Από τις αρχές Σεπτεμβρίου το μπαράκι θα ανοίγει από τις 11 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η κράτηση είναι απαραίτητη.

Λουκή Πιερίδη 3,  24646553

BLUEPINE

The POINT 

Η μαγική… γωνία 

Το must σημείο της Λάρνακας βρίσκεται στην Πλατεία Ερμού, έχει υπέροχη διακόσμηση, και θα φιλοξενεί πλέον τις μέρες και τα βράδια σου! Στον υπέροχο χώρο του The Point, all day bar θα πας από το πρωί για καφεδάκι, το οποίο θα συνοδεύσεις με κρουασάν και τοστ. Το μεσημέρι θα καθίσεις σε ένα από τα τραπέζια του για να απολαύσεις μαγειρευτά της ώρας, μέσα από μια πλούσια ποικιλία πιάτων, από ζυμαρικά μέχρι τσιπούρα, σολομό, μπριζόλα, κοτόπουλο με πουρέ κ.ά., ενώ το βράδυ θα σε βρει και πάλι εκεί, να απολαμβάνεις το κρασί σου –έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε 50 περίπου ετικέτες–,  ή το κοκτέιλ σου παρέα με καλοκαμωμένα ορεκτικά. Μην παραλήψεις ωστόσο να δώσεις γλυκιά συνέχεια στην έξοδό σου, απολαμβάνοντας ένα από τα γλυκά του –καρυδόπιτα, σουφλέ, χαλβάς, αναρή κ.ά. για τον ουρανίσκο σου μόνο! Κλείνοντας να σε ενημερώσω ότι οσονούπω θα σερβίρει και το πιάτο ημέρας, το οποίο θα αλλάζει καθημερινά, με επιλογές όπως μουσακά. Κατάλαβες γιατί σου λέω ότι είναι το «point» της Λάρνακας; Πλατεία Ερμού, Λάρνακα, Δ-Κ 08.00-01.00. Πληροφορίες 96678579, 24400203

Πηγή

thepoint

BLOK BAR

Το “νεογέννητο” της Κλεάνθη Καλογερά 

Προ ημερών άνοιξε τις πόρτες του το νέο μπαράκι στην αναγεννημένη Κλεάνθη Καλογερά στη Λάρνακα. Την ιστορία του συγκεκριμένου μαγαζιού, την αποκάλυψε ο Λούης Περεντός. Πρόκειται για ένα νέο μπαράκι που συνδυάζει χαλαρή μουσική, κρασάκι και διάφορα επιλεκτικά και εκλεκτικά πιάτα για τους λάτρεις κυρίως του κρασιού…

Κλεάνθη Καλογερά 53, 97645830

blok

The Tudor Inn 

To vintage… μπαράκι

Σ’ ένα παλιό, γνώριμο και vintage μοναδικό χώρο στα σοκάκια της Πιαλέ Πασά θα ανακαλύψετε ένα από τα ομορφότερα μπαράκια της Κύπρου. ΤοTudor Inn υπό την νέα διεύθυνση δύο νεαρών παιδιών, με μεράκι κι αγάπη γι αυτό που κάνουν και με φιλικότατη εξυπηρέτηση υπόσχεται πως στο cosy διακοσμημένο του χώρο θα αποκτήσετε ένα αγαπημένο στέκι.
Εδώ θα βρείτε διάφορα platters,homemade pizza, hot dogs, burgers κι άλλα συνοδευτικά για το ποτό σας.
Πλούσια συλλογή κρασιών, μπυρών και ποτών καθώς και διάφορα ροφήματα, από αρωματικούς καφέδες μέχρι πλούσια συλλογή τσαγιών.
Μη διστάσετε να δοκιμάσετε το homemade κρασόμελο το οποίο θα σας εντυπωσιάσει! Προσιτές τιμές, πανέμορφος χώρος ο οποίος σε συνδυασμό με εντυπωσιακή διακόσμηση και χαλαρωτική μουσική, παντρεύει το χθες με το σήμερα, ζωγραφισμένα με πινελιές κουλτούρας και ρομαντισμού.
Μην παραλείψετε να αναζητήσετε την αυλή του η οποία θα βρίσκεται κρυμμένη στο πίσω μέρος του Τudor Inn. Mια αυλή με λουλούδια, αγιόκλημα, ένας μικρός παράδεισος.

Λαλα Μουσταφά Πασιά, 96511065

Πηγή

TUDOR INN

The brewery

Ένας χώρος ο οποίος τα συνδιάζει όλα, καφέδες, φαγητό, ποτό το βραδάκι στο κέντρο των Φοινικούδων. Οι grill γεύσεις του και τα ζουμερά burgers του σε συνδιασμό με μια μεγάλη ποικιλία από μπύρες και cocktails θα σας συναρπάσει.

Λεωφ. Αθηνών 77, Φοινικούδες,  70004454

br

Guru Cafe Lounge

Το κουλτουριάρικο

Ένας high street χώρος με μουσική από Djs, με διεθνής κουζίνα και sushi, με φρέσκο καφέ όλες τις ώρες και με θέα την πανέμορφη θάλασσα. Αυτό είναι το Guru CaФé Lounge μέσα σε δύο γραμμές που τα λένε πραγματικά όλα! Επειδή, όμως, καιγόμασταν να μάθουμε περισσότερα, επικοινωνήσαμε με την ιδιοκτήτριά του, Mαρία Καντάρα, για να μας τα πει.

Ο χώρος, λοιπόν, είναι βάσει των προδιαγραφών της αλυσίδας GURU οπού κυριαρχεί το λευκό και το γαλάζιο. Μέσα στη φιλοσοφία του franchise είναι να δώσει το μήνυμα της παγκόσμιας συμβίωσης, όπου με τη μουσική επένδυση από τον resident dj, την τέχνη και το lifestyle του χώρου, τα εδέσματα, τους καφέδες και τα κοκτέιλ, γίνονται αναφορές στην κουλτούρα πολλών χωρών.

Οι προτάσεις για καφέ είναι μοναδικές, με το Guru Coffee Blend, με χαρμάνι από Ινδία και Κολομβία, αλλά και το φαγητό δεν στερείται καθόλου πρωτοτυπίας. Το κάρυ καρύδας με γαρίδες και μπανάνα, το βοδινό με λαχανικά και σάλτσα από μαύρο φασόλι, η πανακότα με το κοκκινογούλι, τα λεμονόριζα και η σάλτσα passion είναι μόνο μερικά από τα διεθνή πιάτα που θα σας καταπλήξουν θετικά. Εκτός από τις πολλές επιλογές κρασιών, τα κοκτέιλ του μαγαζιού, όπως το Σιάμ Σιάμ με τζίτζερ, κόλιανδρο και φρέσκο λαιμ, το Σαϊγόν με ακαβέ νέκταρ και το τσίλι, σας χαρίζουν μοναδικές «αλκοολούχες» εμπειρίες.

Φοινικούδες,  24664690

γθρθ

Πηγή

Savino Rock Bar

Ότι και αν γίνει… σταθερή αξία!

Το Savino Rock Bar είναι το πιο κλασικό και διαχρονικό pub της Λάρνακας. Παραμένει εδώ και 20 χρόνια ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια της πόλης.

Μουσική στα κύματα της classic rock, jazz και blues σε συνδυασμό με ωραίες παρέες σε ηλικίες από 20 μέχρι 70 δημιουργούν μια χαλαρή, άνετη και οικεία ατμόσφαιρα. Οι θαμώνες του μπορούν να χειριστούν τον υπολογιστή πίσω από το μπάρ σαν ένα μοντέρνο juke-box επεκτείνοντας έτσι τα ακούσματα του χώρου. Ακόμη έχει την ευκαιρία να συνοδεύσει τους μουσικούς τις μέρες που έχει ζωντανό πρόγραμμα.

Αν και ο χώρος δεν προσφέρει φαγητό δεν εμποδίζει κανένα να κάνει παραγγελία από γειτονικά εστιατόρια και να το απολαύσει με ένα από τα 100 malt whiskies ή μία από τα 30 είδη μπύρας.

Watkins 9, 24620861

savino

Rookie’s Bar & Grill

Tο αθλητικό.. ιρλανδέζικο pub

Οι φίλοι του αυθεντικού grill food βρήκαν το νέο στέκι τους στο Rookie’s Bar & Grill που άνοιξε εδώ και λίγο καιρό στη Λάρνακα. Πρόκειται για ένα φιλόξενο χώρο που φτιάχτηκε στα πρότυπα των αυθεντικών ιρλανδέζικων pub, προσαρμοσμένα όμως στο μοντέρνο design, όπου συνδυάζονται υλικά όπως τούβλο και ξύλο με μοντέρνα χρώματα, λείες επιφάνειες και φαντασμαγορικούς φωτισμούς. Εδώ θα πας για να απολαύσεις ενδιαφέροντα κοκτέιλ από ένα μενού που περιλαμβάνει από τα «κλασικά» μέχρι signature κοκτέιλ του μαγαζιού, κρύες μπίρες (ο κατάλογος περιλαμβάνει περισσότερες από 50 ετικέτες) και  πολύ νόστιμο φαγητό  από το μενού έχουν ήδη ξεχωρίσει τα ζουμερά μπιφτέκια και οι γευστικότατες μπριζόλες. Στα ατού του μαγαζιού πρόσθεσε και τις πολλές γιγαντοοθόνες από όπου προβάλλονται όλα τα δημοφιλή σπορ.

Λόρδου Βύρωνα, 99617559

rookies

Πηγή

4-friends

To cafe-bar της παρέας

Cafe-bar σ’ ένα ωραίο διατηρητέο της πόλης, είναι ανοικτό από το πρωί με καφέδες, ροφήματα και σνακ. Στο μενού θα βρείτε πίτσα, pasta, κοτολέτες, σουβλάκι, σαλάτες και αλκοολούχα ποτά. Οθόνες για τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα και ποδοσφαιρικούς αγώνες. Αγαπά τους διαγωνισμούς μπιρίμπας, ενίοτε και τα live. Δροσερός κήπος με τραπεζάκια το καλοκαίρι.
Νικηφόρου Φωκά, 24400226

4friends

Πηγή

Art Cafe 1900 Bar & Restaurant

Ο μοναδικός συνδιασμός… τέχνης, φαγητού και ποτού

Αγαπημένο στέκι της πόλης, φιλική pub ατμόσφαιρα. Ζεστά και κρύα πιάτα μεσογειακής κουζίνας, grill, σούπες (τον χειμώνα), έμφαση στις πρώτες ύλες, Ποικιλία από μπίρες -φιάλες και βαρελίσιες- ποτά, ενδιαφέρουσα κάβα με 70 κυπριακά και ελληνικά κρασιά, 10 από τα οποία με το ποτήρι, ωραίες ποικιλίες τυριών. Φιλικοί ιδιοκτήτες, καλή εξυπηρέτηση, παλιές και καινούργιες ροκιές στην κονσόλα.

Στασίνου 6, 24653027

artcafelarnaka1900

Πηγή

Ammos Beach Bar

Let’s party!!!!

Έστρωσε τον δρόμο της διασκέδασης στο Μακένζι και παραμένει hot. Ελκυστική αισθητική, νεανικό κοινό, χαρούμενη ατμόσφαιρα. Το πρωί καφέδες και σνακ, το μεσημέρι δημιουργικά πιάτα με κρέας, θαλασσινά και pasta, στη συνέχεια ωραία cocktails και δυνατοί DJs στην κονσόλα. Συχνά με ξένους guests και πάρτι με live μπάντες. Συνδυάζει μπάνιο και φαγητό το καλοκαίρι.

det_ammos03

Πηγή

Lush Beach Bar Resto

Η  εμπειρία στο Lush Beach Bar Resto όμως δεν σταματάει μόνο στο φαγητό. Είτε κάθεσαι στους αναπαυτικούς καναπέδες για ένα απογευματινό καφέ, είτε στο ανανεωμένο bar για ένα από τα classic ή signature κοκτέιλς, ο ζεστός χώρος, η άμεση και φιλική εξυπηρέτηση σε κάνουν να νοιώθεις αμέσως μια ευχάριστη οικειότητα.
Η έμφαση στη λεπτομέρεια είναι αξιοπρόσεκτη. Οι δημιουργικές γαρνιτούρες και οι πρωτότυποι συνδυασμοί γεύσεων τόσο στο φαγητό όσο και στα κοκτέιλ και τους καφέδες  κάνουν το μενού αυτής της σεζόν να ξεχωρίζει.
Το Lush Beach Bar Resto είναι σίγουρα μια εμπειρία που πρέπει να ζήσετε ΚΑΙ το χειμώνα.

Περιοχή Μακένζι, 70008089

lush

Πηγή

Δώδεκα από τα πιο πάνω έκανε αφιέρωμα  το timeoutcyprus. Εμείς προσθέσαμε τα υπόλοιπα. Εάν ξεχάσαμε κάποιο απολογούμαστε, στείλτε μας να το προσθέσουμε… 

 

Send this to a friend